TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1230
  • 1231
  • 1232
  • 1233
  • 1234
Marianaaa69
în 8 Mai 2017 | Marianaaa69 întreabă:

Ce vor bărbați la 27 de ani?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2017 |

Bună! Îmi spuneţi, vă rog, care sunt semnele cele mai evidente prin care un coleg de clasă [mai timid] îţi arată că te place? Dau funda la cel mai amplu răspuns, şi bineînţeles la cel ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
iCorii
în 8 Mai 2017 | iCorii întreabă:

La biliard pot exista la o masa 6 persoane, impartite in echipe de cate 3?

2
Răspunde Raportează
Anonim2796
în 8 Mai 2017 | Anonim2796 întreabă:

Cum arata ouale de paduchi? Vreau poze.

3
Răspunde Raportează
Briceag_Diana_2003
în 8 Mai 2017 | Briceag_Diana_2003 întreabă:

Daca ai media 5 pe primul semestru si pe al doilea semestru ai 4 si iti iese per total media 4.50, ramai corigent?

3
Răspunde Raportează
AdelinC342
în 8 Mai 2017 | AdelinC342 întreabă:

Am 17 ani si inaltimea mea este de 1, 56m, sunt curios oare ce as putea sa mai fac pentru a creste in inaltime? Oare ajuta mult basketul, handbalul sau kick- boxingul la cresterea in inaltime? La barbati...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IonutM4A1
în 8 Mai 2017 | IonutM4A1 întreabă:

Ce tag trebuie sa folosesc pentru ca site- ul meu(creat pe calculator apoi transferat pe telefon) sa gaseasca imaginea de background? Am incercat diferite variante doar ca nu merge...Multumesc...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
adatha
în 8 Mai 2017 | adatha întreabă:

E un baiat si imi place de el de un an si el stie doar ca prietenii lui nu sunt de acord si pentru el ar fi rusine sa ma placa. Am facut foarte multe lucruri ciudate dar acum de vreo 5 luni se uita la ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
simplegirl2
în 8 Mai 2017 | simplegirl2 întreabă:

Hei! Eu sunt in clasa a 12 si vreau sa imi spuneti mai multe idei si lucruri care sa le fac pentru colegi si colege pentru a avea o amintire frumoasa...o poza cu toata clasa si acolo sa scriu ceva frumos....sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ANDREEAmnsx
în 8 Mai 2017 | ANDREEAmnsx întreabă:

In acest an termin clasa a 5- a, dar am o problema. Ma macina dorul de fostii mei colegi din clasele 1- 4. Eram o clasa unita si buna, pe cand acum..am niste colegi care au un comportament...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreeaS3409
în 8 Mai 2017 | AndreeaS3409 întreabă:

Heii?! Ma bucur ca exista acest site pe care te poți baza. Am si eu ceva probleme ca oricare om ideea e ca am 17 ani si nu am avut niciodată un iubit. Nu știu care e cauza, sa ma descriu un pic pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
draghuta
în 8 Mai 2017 | draghuta întreabă:

Deci unde pot gasi antiperspirantele acelea de la mitchum? In afara de Auchan. Am probleme foarte mari cu transpirația, am incercat toate produsele posibile, dar am inteles ca acesta este foarte bun ...? (mai mult)

0
Jitea
în 8 Mai 2017 | Jitea întreabă:

Salutari TPU, am un telefon Samsung galaxy s7, si este contul de google blocat, cum as putea sa fac un "bypass google account" dar nu vreau link- uri sau imagini, vreau ceva testat in ultimele 2 luni,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Florin9Florin9
în 8 Mai 2017 | Florin9Florin9 întreabă:

Salut, am 17 ani (aproape 18) și nu mă pot obișnui cu gândul că adolescența(copilăria) mea s- a cam terminat, când eram mic îmi doream să mă fac mare, acum parcă aș vrea să dau timpul ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
SandraPparalelipipedop
în 8 Mai 2017 | SandraPparalelipipedop întreabă:

Bună TPU utilizatori, am o intrebare in legatura cu un cantar electronic. Stiti ce inseamna ib, st, kg? Vreau sa stiu cat cantaresc, asa ca am apasat pe kg, iar cantarul imi arata cu mult prea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
denyzo
în 8 Mai 2017 | denyzo întreabă:

Ce parere aveti despre persoanele care nu asculta/apreciaza niciun gen de muzica? Iar cand asculta o melodie se plictisesc, ori sare din melodie cateva secunde sau chiar minute, ori vor sa schimbe ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AhbaJakles
în 8 Mai 2017 | AhbaJakles întreabă:

Cum adica fumezi shop? prin ce se refera la shop?

3
Răspunde Raportează
AhbaJakles
în 8 Mai 2017 | AhbaJakles întreabă:

Ce inseamna sa fumezi shop? prin ce se refera la shop?

2
Răspunde Raportează
HopSlow
în 8 Mai 2017 | HopSlow întreabă:

Buna TPU :). Mie imi place de o fata, tin la ea, dar ea nu ma place, m- a placut in trecut, am vorbit mult si etc. I'a trecut de mine dar eu inca tin foarte mult la ea si nu stiu ce'as putea face, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
curious01
în 8 Mai 2017 | curious01 întreabă:

Am 18 ani, 1.75 m. si 55 kg., ce as putea face sa ma ingras macar vreo 10 kg? mananc mult, am analize bune, dar nu se tine de mine "carnea"... Credeti ca daca as pune 10 kg pe mine, si niste muschi,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2017 |

Care sunt semnele cele mai evidente care arată că un băiat (mai timid) te place? Dau funda la răspunsul care mi-a fost cel mai de folos. Mulţumesc pentru timpul acordat.

3
Răspunde Raportează
flash2002
în 8 Mai 2017 | flash2002 întreabă:

Am 15 ani si 1, 64. E normala înălțimea asta pentru varsta mea? Ceva sfaturi pentru crestere in inaltime?

4
Răspunde Raportează
Alinuta1
în 8 Mai 2017 | Alinuta1 întreabă:

Stie cineva daca sunt in Roman buticuri cu rochii pentru ocazie?

1
Răspunde Raportează
FranciscaAlexandra
în 8 Mai 2017 | FranciscaAlexandra întreabă:

Heii! Am si eu o intrebare si sper ca ma ajutati! Pe stiinte sociale la ce se da bacc, dar filo? multuu

2
Răspunde Raportează
Catalina666
în 8 Mai 2017 | Catalina666 întreabă:

as vrea sa ma angajez ca operator pariuri sportive... pe net pot gasi ceva sa vad cum sta treaba sa am habar de ce trebuie' sa faci? adica daca stiti un site ceva si as vrea si o parere cum e ...? (mai mult)

0
Sadness12
în 8 Mai 2017 | Sadness12 întreabă:

Cum pot sa slabesc 4 kg intr-o luna? Daca ati slabit, cum ati facut? Dau funda

4
Răspunde Raportează
Andreipaul2002
în 8 Mai 2017 | Andreipaul2002 întreabă:

Salut, trebuie sa ma ocup de filmuletul se sfarsit de a 8a si as vrea sa imi recomandati un program mai simplu de folosit sa fac ala si niste muzica sa o folosesc (fara versuri)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2017 |

S-a dat vreo lege in care spune ca poti face buletinul de la 13 ani? Vreau sa merg vara asta prin Moldova si nu pot daca n-am pasaport.

3
Răspunde Raportează
Marianaaa69
în 8 Mai 2017 | Marianaaa69 întreabă:

Ce vor băieții? Cum sa fie iubita lor?

10
Răspunde Raportează
mtw123
în 8 Mai 2017 | mtw123 întreabă:

Salut. Cum sunt politistii la oras pri valcea? Si cu care as putea sa pic? Se ia un ordine alfabetica? Funda

0
miha1275
în 8 Mai 2017 | miha1275 întreabă:

Stiti vreo metoda de a scapa de acnee? Am cosuri pe fata (am 14 ani) si mama zice ca e normal, dar cand ma uit la fata mea imi vine sa plang, am incercat multe creme, dar nu a mers.un sfat?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2017 |

Hei TPU, anul acesta termin clasa a 8a și am mari emoții pentru banchetul de sfârșit de an. Vom fi în medie 160 de persoane (4 clase de a 8a și profesorii) și îmi e teama sa nu mă fac de ras....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreeaS3409
în 8 Mai 2017 | AndreeaS3409 întreabă:

Salut, draga TPU! Am si sau o intrebare in legătură cu faptul ca nu am avut un iubit niciodată si am 17 ani. Problema e ca nu sunt mulțumită de aspectul meu am coșuri si multe puncte negre si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2017 |

Buna! Voiam sa imi achizitionez si eu jocul GTA 4 (primul motiv este ca, in joc pot merge si explora unul din orasele mele preferate din lume, New York, iar al doilea motiv, ca iubesc seria asta de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Davidluis29
în 8 Mai 2017 | Davidluis29 întreabă:

Cine are coduri Pall mall

0
Xdreaper21
în 8 Mai 2017 | Xdreaper21 întreabă:

Salut TPU Azi am vorbit cu niste prieteni sa mergem sa facem niste grafiti sa imi iau gandul de la anumite chestii(daca am scris gresit asta e nu mai stau acu sa fac fix ca cuvantul englezesc sau de unde...? (mai mult)

0
Tomitza38
în 8 Mai 2017 | Tomitza38 întreabă:

Unde gasesc locuri legale de graffiti in Bucuresti?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2017 |

Stiti site-uri cu haine gen fashion,tricouri dsquared,cu desene pe ele, etc,?:D pentru baietii :D

1
Răspunde Raportează
YoLoSwaGar
în 8 Mai 2017 | YoLoSwaGar întreabă:

Un telefon sh bun până in 500lei. Eu mă gândeam la LG G2 e bun, numa că nu are amprenta... Găsesc ceva și cu amprenta la bani ăștia sh?

2
Răspunde Raportează
Mackenzie250
în 8 Mai 2017 | Mackenzie250 întreabă:

Locuiesc de 12 ani in Tomis Nord si nu i-am vazut nici o data pe Vlad si Cristi Munteanu. Cum e posibil?

6
Răspunde Raportează
JockerStoica
în 8 Mai 2017 | JockerStoica întreabă:

La un baiat arata urat sa poarte ceas alb la mana? Adica ceas alb cu curea alba. Sau este mai bine sa imi iau ceas negru? Ce parere aveti? Funda!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2017 |

Pe ce e mai confortabil sa stai in pat pe net? tableta ori laptop?

3
Răspunde Raportează
VasileMoldova
în 8 Mai 2017 | VasileMoldova întreabă:

cum as putea sa ma imbunatatesc la matematica si fizica nu ma pricep de loc sunt in clasa a 7a dar profesorii cand explica nu inteleg nimic mwdia la fizica e 5, 8 la matematica 6, ceva ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Minotaur
în 8 Mai 2017 | Minotaur întreabă:

Salutare, se apropie bacul și am o problema destul de mare, la Română si la Biologie sunt cam de 8 dar problema mea este Matematica. Sunt botă, nu stiu ce sa fac ceva sfaturi sa iau un 5 macar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
XTheAlex
în 8 Mai 2017 | XTheAlex întreabă:

Salut.Am 15 ani. Daca practic înot toată vara mă va ajuta sa îmi cresc musculatura corpului și să mă ingras.Stiu că nu mă va îngrașă dar îmi va crea o pofta de mâncare mai mare Și ce ar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jeff92
în 8 Mai 2017 | Jeff92 întreabă:

Va mai fi un Comic Con in Romania in 2017?

1
Răspunde Raportează
AndreeaRomon?i
în 8 Mai 2017 | AndreeaRomon?i întreabă:

Cine îmi poate spune mai multe despre profilul de stiinte sociale si despre profilul de economie/contabilitate(gen materi/teze/bac)

0
Ofatacuvise
în 8 Mai 2017 | Ofatacuvise întreabă:

Am parul cret si sta umflat mereu, nu stiu ce sa ii mai fac, si vreau sa ma tund bob asa mai lung un pic. Daca o sa mi- l indrept mereu o sa se arda foarte tare? Cunosc fete care si- l indreapta mereu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MeiAnneMei
în 8 Mai 2017 | MeiAnneMei întreabă:

Ce sfaturi imi dati pentru a scapa de timiditate in fata baietilor. Sau mai bine sa prin mai mult curaj? Multumesc anticipat!

4
Răspunde Raportează
ObiectivulAnonim66
în 8 Mai 2017 | ObiectivulAnonim66 întreabă:

Ce activitati pot face ca sa stau departe de camera de la camin. Nu am viata sociala.

1
Răspunde Raportează
  • 1230
  • 1231
  • 1232
  • 1233
  • 1234
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • sebijr
    trimisă acum 15 ore

sebijr întreabă:

O fat? dac? a? sim?i- o ?i a? auzi- o Cu amndoi ochi nu pot vedea nimic cu ei din p?cate de la na?tere. Nici nu ?tiu cum arat? ea ca ?i fat?, c? nu am cum s? v?d cu ei ochi nimic. ...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

De ce tot se scumpesc preturile la alimente daca nea Bolovan a zis public c? plafoneaz? taxele ?i restul timp de 6 luni? Sa nu mai zic c? pe Glovo ?i restul vad la o shaorma cum s- a scumpit de la...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă pe 26 Octombrie

ElianaSc întreabă:

Merita sa mai faci o renovare de apartament sau e mai bine sa faci doar "carpeli" cand e cazul?
    10 răspunsuri
  • Albert991
    trimisă pe 26 Octombrie

Albert991 întreabă:

M-am inscris la scoala de soferi. Este obligatoriu sa merg la legislatie?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.214
  • Întrebări: 3.952.394
  • Răspunsuri: 17.649.413
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 63 minute
Ce zici de un quiz?
Gossip Girl

Gossip Girl

Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.971 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.756 Auto & Moto
  • 144.226 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.025 Carieră
  • 20.336 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.020 Conversaţii