Ce vor bărbați la 27 de ani?
Bună! Îmi spuneţi, vă rog, care sunt semnele cele mai evidente prin care un coleg de clasă [mai timid] îţi arată că te place? Dau funda la cel mai amplu răspuns, şi bineînţeles la cel ...? (mai mult)
La biliard pot exista la o masa 6 persoane, impartite in echipe de cate 3?
Cum arata ouale de paduchi? Vreau poze.
Daca ai media 5 pe primul semestru si pe al doilea semestru ai 4 si iti iese per total media 4.50, ramai corigent?
Am 17 ani si inaltimea mea este de 1, 56m, sunt curios oare ce as putea sa mai fac pentru a creste in inaltime? Oare ajuta mult basketul, handbalul sau kick- boxingul la cresterea in inaltime? La barbati...? (mai mult)
Ce tag trebuie sa folosesc pentru ca site- ul meu(creat pe calculator apoi transferat pe telefon) sa gaseasca imaginea de background? Am incercat diferite variante doar ca nu merge...Multumesc...? (mai mult)
E un baiat si imi place de el de un an si el stie doar ca prietenii lui nu sunt de acord si pentru el ar fi rusine sa ma placa. Am facut foarte multe lucruri ciudate dar acum de vreo 5 luni se uita la ...? (mai mult)
Hei! Eu sunt in clasa a 12 si vreau sa imi spuneti mai multe idei si lucruri care sa le fac pentru colegi si colege pentru a avea o amintire frumoasa...o poza cu toata clasa si acolo sa scriu ceva frumos....sau...? (mai mult)
In acest an termin clasa a 5- a, dar am o problema. Ma macina dorul de fostii mei colegi din clasele 1- 4. Eram o clasa unita si buna, pe cand acum..am niste colegi care au un comportament...? (mai mult)
Heii?! Ma bucur ca exista acest site pe care te poți baza. Am si eu ceva probleme ca oricare om ideea e ca am 17 ani si nu am avut niciodată un iubit. Nu știu care e cauza, sa ma descriu un pic pentru...? (mai mult)
Deci unde pot gasi antiperspirantele acelea de la mitchum? In afara de Auchan. Am probleme foarte mari cu transpirația, am incercat toate produsele posibile, dar am inteles ca acesta este foarte bun ...? (mai mult)
Salutari TPU, am un telefon Samsung galaxy s7, si este contul de google blocat, cum as putea sa fac un "bypass google account" dar nu vreau link- uri sau imagini, vreau ceva testat in ultimele 2 luni,...? (mai mult)
Salut, am 17 ani (aproape 18) și nu mă pot obișnui cu gândul că adolescența(copilăria) mea s- a cam terminat, când eram mic îmi doream să mă fac mare, acum parcă aș vrea să dau timpul ...? (mai mult)
Bună TPU utilizatori, am o intrebare in legatura cu un cantar electronic. Stiti ce inseamna ib, st, kg? Vreau sa stiu cat cantaresc, asa ca am apasat pe kg, iar cantarul imi arata cu mult prea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care nu asculta/apreciaza niciun gen de muzica? Iar cand asculta o melodie se plictisesc, ori sare din melodie cateva secunde sau chiar minute, ori vor sa schimbe ...? (mai mult)
Cum adica fumezi shop? prin ce se refera la shop?
Ce inseamna sa fumezi shop? prin ce se refera la shop?
Buna TPU :). Mie imi place de o fata, tin la ea, dar ea nu ma place, m- a placut in trecut, am vorbit mult si etc. I'a trecut de mine dar eu inca tin foarte mult la ea si nu stiu ce'as putea face, ...? (mai mult)
Am 18 ani, 1.75 m. si 55 kg., ce as putea face sa ma ingras macar vreo 10 kg? mananc mult, am analize bune, dar nu se tine de mine "carnea"... Credeti ca daca as pune 10 kg pe mine, si niste muschi,...? (mai mult)
Care sunt semnele cele mai evidente care arată că un băiat (mai timid) te place? Dau funda la răspunsul care mi-a fost cel mai de folos. Mulţumesc pentru timpul acordat.
Am 15 ani si 1, 64. E normala înălțimea asta pentru varsta mea? Ceva sfaturi pentru crestere in inaltime?
Stie cineva daca sunt in Roman buticuri cu rochii pentru ocazie?
Heii! Am si eu o intrebare si sper ca ma ajutati! Pe stiinte sociale la ce se da bacc, dar filo? multuu
as vrea sa ma angajez ca operator pariuri sportive... pe net pot gasi ceva sa vad cum sta treaba sa am habar de ce trebuie' sa faci? adica daca stiti un site ceva si as vrea si o parere cum e ...? (mai mult)
Cum pot sa slabesc 4 kg intr-o luna? Daca ati slabit, cum ati facut? Dau funda
Salut, trebuie sa ma ocup de filmuletul se sfarsit de a 8a si as vrea sa imi recomandati un program mai simplu de folosit sa fac ala si niste muzica sa o folosesc (fara versuri)
S-a dat vreo lege in care spune ca poti face buletinul de la 13 ani? Vreau sa merg vara asta prin Moldova si nu pot daca n-am pasaport.
Ce vor băieții? Cum sa fie iubita lor?
Salut. Cum sunt politistii la oras pri valcea? Si cu care as putea sa pic? Se ia un ordine alfabetica? Funda
Stiti vreo metoda de a scapa de acnee? Am cosuri pe fata (am 14 ani) si mama zice ca e normal, dar cand ma uit la fata mea imi vine sa plang, am incercat multe creme, dar nu a mers.un sfat?...? (mai mult)
Hei TPU, anul acesta termin clasa a 8a și am mari emoții pentru banchetul de sfârșit de an. Vom fi în medie 160 de persoane (4 clase de a 8a și profesorii) și îmi e teama sa nu mă fac de ras....? (mai mult)
Salut, draga TPU! Am si sau o intrebare in legătură cu faptul ca nu am avut un iubit niciodată si am 17 ani. Problema e ca nu sunt mulțumită de aspectul meu am coșuri si multe puncte negre si...? (mai mult)
Buna! Voiam sa imi achizitionez si eu jocul GTA 4 (primul motiv este ca, in joc pot merge si explora unul din orasele mele preferate din lume, New York, iar al doilea motiv, ca iubesc seria asta de...? (mai mult)
Cine are coduri Pall mall
Salut TPU Azi am vorbit cu niste prieteni sa mergem sa facem niste grafiti sa imi iau gandul de la anumite chestii(daca am scris gresit asta e nu mai stau acu sa fac fix ca cuvantul englezesc sau de unde...? (mai mult)
Unde gasesc locuri legale de graffiti in Bucuresti?
Stiti site-uri cu haine gen fashion,tricouri dsquared,cu desene pe ele, etc,?:D pentru baietii :D
Un telefon sh bun până in 500lei. Eu mă gândeam la LG G2 e bun, numa că nu are amprenta... Găsesc ceva și cu amprenta la bani ăștia sh?
Locuiesc de 12 ani in Tomis Nord si nu i-am vazut nici o data pe Vlad si Cristi Munteanu. Cum e posibil?
La un baiat arata urat sa poarte ceas alb la mana? Adica ceas alb cu curea alba. Sau este mai bine sa imi iau ceas negru? Ce parere aveti? Funda!
Pe ce e mai confortabil sa stai in pat pe net? tableta ori laptop?
cum as putea sa ma imbunatatesc la matematica si fizica nu ma pricep de loc sunt in clasa a 7a dar profesorii cand explica nu inteleg nimic mwdia la fizica e 5, 8 la matematica 6, ceva ...? (mai mult)
Salutare, se apropie bacul și am o problema destul de mare, la Română si la Biologie sunt cam de 8 dar problema mea este Matematica. Sunt botă, nu stiu ce sa fac ceva sfaturi sa iau un 5 macar...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani. Daca practic înot toată vara mă va ajuta sa îmi cresc musculatura corpului și să mă ingras.Stiu că nu mă va îngrașă dar îmi va crea o pofta de mâncare mai mare Și ce ar ...? (mai mult)
Va mai fi un Comic Con in Romania in 2017?
Cine îmi poate spune mai multe despre profilul de stiinte sociale si despre profilul de economie/contabilitate(gen materi/teze/bac)
Am parul cret si sta umflat mereu, nu stiu ce sa ii mai fac, si vreau sa ma tund bob asa mai lung un pic. Daca o sa mi- l indrept mereu o sa se arda foarte tare? Cunosc fete care si- l indreapta mereu...? (mai mult)
Ce sfaturi imi dati pentru a scapa de timiditate in fata baietilor. Sau mai bine sa prin mai mult curaj? Multumesc anticipat!
Ce activitati pot face ca sa stau departe de camera de la camin. Nu am viata sociala.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
9PM întreabă:
ElianaSc întreabă:
Albert991 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!