Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 27 Octombrie 2025 sunt:
Am parul cret si sta umflat mereu, nu stiu ce sa ii mai fac, si vreau sa ma tund bob asa mai lung un pic. Daca o sa mi- l indrept mereu o sa se arda foarte tare? Cunosc fete care si- l indreapta mereu...? (mai mult)
Ce sfaturi imi dati pentru a scapa de timiditate in fata baietilor. Sau mai bine sa prin mai mult curaj? Multumesc anticipat!
Ce activitati pot face ca sa stau departe de camera de la camin. Nu am viata sociala.
Vreau să lucrez la o spalatorie auto pe timpul vacantei de vară, îmi puteți spune ce salar pot să primesc?
Salut.Am 16 ani si am o problema.În primul rand, as vrea sa menționez ca sunt o fata foarte rusinoasa fata de oamenii(in special băieții) pe care nu- o cunosc; apoi deja devin un om obisnuit.Asta...? (mai mult)
Am si eu o mare intrebare, de fapt sunt cam disperta pe tema asta. Am cateva prietene si ies cu el adr tot timpul ne certam din cauza ca imi zic ca eu nu sunt fata, ele imi spun ca o fata trebuie sa...? (mai mult)
Acu 2 zile m-a injurat unu de 8 ani la liceu! Eu voiam sa il bat si zicea ca vine cu fratisu care poate sa ma bata! Ce sa fac sa fiu mai smecher?
De mult timp imi doresc o relatie, dupa o pauza de 1 an dupa ultima relatie, care nu mi- a adus decat durere. Am reusit sa trec peste, insa pur si simpli nu reusesc sa gasesc o fata potrivita...? (mai mult)
Buna TPU Am o întrebare vreau sa încep sa fug mai mulți kilometri De la ce vârsta pot sa încep sa plec si sa alerg
Cat ma costa sa il chem pe Dani Printul Banatului sa cante la majorat?
La camera Waterproof eboda sj4000, ce card de memorie trebuie? Card mic care se bagă si in tel?
Studiaza cineva la cnam bistrita?
de cateva zile ma confrunt cu un sentiment inexplicabil, acest sentiment apare de obicei cand imi este frica de ceva foarte tare! Am o problema la scoala, mai exact la matematica, nu ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre chrisler 300c din 2011 vreau sa imi achizitionez unul si nu stiu asa multe despre el ajutati-ma.
Am in clasa o fata care mai mereu se uita la mine, imi face cu ochii si imi ia mereu apararea.Gesturile astea le facea inainte sa aiba un prieten.Acum parca le face si mai in, , exces". Oare ma...? (mai mult)
Hey! Poate cineva sa-mi spuna in ce materii consta profilul stiinte sociale?
Hmm nici nu stiu cum sa incep :)), pai acum cateva luni am cunoscut o fata destul de draguta, in momentul acela tipa ma placea adica mi- au zis si niste prieteni de ai ei si am observat dupa...? (mai mult)
Deseori intalnim in filme scene in care personajele folosesc seringa intr- un mod diferit de cum ar face- o un cadru medical. Spre exemplu nu apleaca acul inainte sa il introduca in muschi / vena,...? (mai mult)
A fost cineva dintre voi la pușcărie?
Lucrez in UK si aici majoritatea oamenilor la prima vedere cred ca- s rusoaica.Am ochii caprui inchisi si par saten spre blond.Si intr- adevar am pielea deschisa la culoare.Nu mai vara mi- o schimb :))...? (mai mult)
Hai TPU. As vrea sa imi fac unghii cu gel acasa. Am gasit lac de unghii gel si as vrea sa stiu daca merita cumparat. Ideea e ca eu nu am lampa uv. Sora mea si- a luat un joc dinacela I do 3D care include...? (mai mult)
Am o întrebare dacă o sa încep sa fug kilometri picioarele o sa se mărească adică o sa facă mușchi si o sa devină imense?
Buna :) vreau sa dau bacu din fizica si nu stiu al doilea capitol pe care sa-l aleg. Vreau din electricitate si care-i mai usor dintre optica, mecanica si termodinamica?
Ce parere aveti de procesorul amd athlon II x2 260? Vreau parerea dvs deoarece vreau sa- mi iau un pc cu 2 gb ram, 3, 2ghz, Acer gateway la pretul de 320 lei, fiin de secon hand. Ce spuneti? Este ...? (mai mult)
Heii, buna TPU! A bucur ca am ocazia sa imi pun intrebarea aici si sper ca ma puteti ajuta cu cateva raspnsuri. Pai, am 17 ani si nu am avut niciodata un iubit, nu inteleg care ar fi problema, imfatisarea...? (mai mult)
M- ar interesa sa stiu cat mai multe informatii despre profilul matematica- informatica. Trebuie sa stiu multe lucruri din anii anteriori sau multe lucruri vor fi noi? Cate ore de mate, info, fizica,...? (mai mult)
Salut :) am o problema, am frumoasa varsta de 21 de ani aceasta varsta care ar trebui sa fiu plin de viata si numai cu ganduri pozitive dar sunt in continua depresie de vreo 3 ani si nu pot scapa de ea...? (mai mult)
Buna Peste o saptamana am banchetul Si nu prea le am cu dansul, dar invat repede. Cateva idei? fundita repede va rog :*
Am nevoie de o lucrare de atestat pentru informatica. Tema este: Pachetul Microsoft Office. Nu am idee cum se face si trebuie predat maine. Am gasit ceva pe scridb dar nu puteam sa descarc...? (mai mult)
Imi poate da cineva varianta lenta de la INFINITY-Let me go? Va rog.
Ce inseamna cand arati la cineva degetul mic?
Daca mi s-a rupt balamaua de la ochelari o pot schimba sau trebuie să îmi fac alții ochelari? Mulțumesc!
Am sters un follower pe Instagram de nervi.Cum pot sa il adaug inapoi in lista mea, adica sa ma urmareasca din nou?
Salut, sunt in semestrul al 2- lea clasa a 11- a Am probleme cu absentele, dirigintele ma cam uraste si mi- a pus absente in zilele de practica doar pentru ca am intarziat, facand peste 50 absente, ...? (mai mult)
Stue cineva ce s-a intamplat cu Edith Gonzales? De ce s-a ras total in cap? Are vreo boala ceva?
vreau sa stiu si eu cum se fac butasii de mure ...am o plantatie de mure si vreau sa ma extind prin a planta butasi de la mine sa nu mai cumpar... ajutati-ma cu un raspuns funda
Salut, am mai pus odata intrebarea asta odata dar prietenii(adica pe cei care ii credeam prieteni) ma tot evita gen ei ies in oras/la film/la plimbare fara ca macar sa ma cheme si pe mine! Lucrul acesta...? (mai mult)
Este adevarat ca fumatul slăbește?
Salut, sunt in semestrul al 2- lea clasa a 11- a Am probleme cu absentele, dirigintele ma cam uraste si mi- a pus absente in zilele de practica doar pentru ca am intarziat, facand peste 50 absente,...? (mai mult)
Heii! Am 17 ani si nu am avut niciodată un iubit ce credeti ca ar trebui sa fac?
Cum castigi meniuri combo de la Mc Donald's in campania aceea de la Coca-Cola? Tot prin tragere la sorti ca si biletele la Neversea si Untold? Sau castigi imediat dupa ce scanezi bratara?
Ce sfaturi imi dati pentru a-mi face freza intr-o parte, desi am parul mare? Gen asa: http://www.trenduri.info/coafuri/wp-content/uploads/2013/03/images-15.jpg
Hei! Am si eu o problema cu profa de engleza. Nu prea am fost pe la orele ei, pentru ca ma ingrozeste. Ii place sa ma umineasca si sa imi aminteasca ca nu ma pricep la materia ei. Este adevarat ca nu ...? (mai mult)
Salut. Sunt adevarate zicalele: "Soarta va vrea impreuna" sau "Soarta tinde sa ai o prietena"? Ma refer ca e o fata care nu mai am legatura cu ea si au nas in nas cu ea pe strada mai in fiecare zi. ...? (mai mult)
Pisica mea a fatat ieri, si azi dimineata am vazut ca puii sunt lipiți de **** ei. Cum pot sa ii desprind? Cred ca a călcat în placenta si s-au prins si puii.
Cum a fost prima zi de liceu la voi? Dau funda
Bună Nu știu ce sa mai folosesc ca sa scap de coșuri.Mi- am cumpărat tot felul de chestii de la avon, oriflame, magazine naturiste și tot așa.Recent mi- am luat și mibazon, dar va ca nu- și...? (mai mult)
Ce să fac dacă îmi urăsc viata?
Stiti cumva daca dupa terminarea gimnaziului se da o diploma de absolvire? Multumesc :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
9PM întreabă:
farcry444 întreabă:
ElianaSc întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!