Neața. Cumva știti daca vor fi preselecții in București pentru Romanii Au Talent? Fara Cretinii.Raspundeți strict la intrebare nu la alte detalii cum ar fi ca, categoria este greșita sau alte...? (mai mult)
Cum mai putea imbraca de prima zi de scoala?
Va rog mult ajutor! Vreu sa trimit in Iowa city USA un colet si nu stiu ce firma poate expedia? posta romana poate pana acolo? cam cat m-ar costa? va rog! funda si biscuiti!
Cat de tare doare un tatuaj pe omoplat?
Vreau si eu idei de id-uri noi. Ma cheama Ana.:):):):):):):):)FUNDA pentru mai multe exemple.
Vreau si eu sa stiu unde gasesc povestea File din cartea naturii.
De 2 zile m`am pus sa joc LoL (league of legends)iar mie imi place mage! Si vreau un champion mage sa fie bun si nu prea greu de jucat pe el! Multumesc!
Hey! E adevarat ca s-a redeschis Music Pub? :X Pt cei din BAIA MARE... dau Funda! :*
Am nevoie de putin ajutor. Fac pe Youtube mai multe melodii cu Lyrics(versuri) si cand am vrut sa incarc ultimul clip, dupa ce l- am incarcat, mi- a aparut asta :, , s- a potrivit cu un continut...? (mai mult)
va rog sa ma ajutati aici va rog foarte mult: http://castiga.eu/concurent-Tataru%20Marius.html
Cum il cheama pe baiatul din : De veghe in lanul de secara? cel care povesteste toata cartea personajul principal. Fundaaa!:*!.
Iubitul meu ma alinta Pitico sau Viata si eu nu stiu cum sa-l mai alint... Va rog putin ajutor :)
Cum ii spui prietenei/prietenului ca te deranjeaza faptul ca da like- uri la alte fete? (cum deschizi subiectul? ) Eu personal i- as spune direct.dar prietena mea vrea sa o ia pe ocolite :))) ..Asa ca...? (mai mult)
Xbox 360 din 2006 sau wii sport? dau funda la un raspuns mai lung.
Buna,cine stie cind va fi x factor la antena 1?
Imi spuneti va rog cand incepe al 3 lea sezon pariu cu viata si cum il cheama pe johnny din pariu cu viata
Mereu ma intreb, dar niciodata nu aflu raspunsul... oare ce le place cel mai mult fetelor la un baiat?
In curtea de arges se gaseste monster energy? Daca da unde?
Vreau si eu nume de pagini pentru fb cu cuvantul Adolescenta sau Adolescenti
astazi o colega de- a mea a venit la mine si s- a logat pe facebook- ul ei. Ea in timpul acesta s- a jucat CheffVille. Dupa ce a iesit de pe facebook- ul ei, eu am intrat...? (mai mult)
Cum se face ca ieri aveam 70 de funde iar acum am 69?
Cate volume sunt in seria de carti Jurnalele vampirilor, si unde le pot gasi!
Sall pe 21 este ziua prietenei mele(cea mai buna), si nu stiu ce cadou sa-i cumpar. Implineste 20 de ani, de aceea vreau sa-i i-au ceva special. Ajutati-ma cu niste ideei va rog :)
:* Am o pagina pe facebook, am cam 150 de aprecieri, insa mai nimeni nu este activ.:( Ce pot sa fac sa creasca activitatea si numarul like-urilor pe pagina? Multumesc anticipat! :*
Anul acesta trec in clasa a V-a si am diriginte. Ce cadou de inceput de an as putea sa ii iau? Dau funda pentru celui mai rezonabil raspuns!
Oare exista dragoste cu adevarat? :(
Site-ul ebiju.ro este de incredere? Si-a cumparat cineva de aici?
Cum se numeste melodia de pe fundalul site-ului [ vocea de barbat] http://brunettes-do-it-betterr.tumblr.com/ Funda!
Fundaa! Like la acest link: http://www.facebook.com/fac.fac.7#!/pages/All-for-girls/258967040887225. Va rog :O3
Vreau sa va spun ca am febra,nimic altceva decat febra...:)) Si imi mai este infundata o ureche, atat.De ce?:))Ce pot sa am?
am si eu o problema:de fiecare data cand sting pc numi salveaza nici o setare, nici o schimbare facuta... ce as putea sa fac pentru a remedia problema?
SALL! Cine a fost la palatul copiilor la categoria informatica? App din Suceava
Dumnezeu a ucis in Bibilie milioane de oameni, el unde se duce?
Nu imi merge sa instalez yahoo messenger 11.5. Deci il descarc si ii dau instalare. Mai raman 2 lini si nu mi se mai incarca va rog ajutati-ma.
Windows 7 este mai bun decât Windows xp? Dacă da, de ce?
Sincer, de ce aproape m- ai toate fetele spun ca nu conteaza cum arati(FIZIC), dati- mi voie sa nu cred ca ii chiar asa cum spuneti, pentru ca eu pana acum am simtit- o pe pielea mea chestia asta, oare...? (mai mult)
Cu se sa ma imbrac in prima zi de scoala? Dau funda la ceea ce apreciez mai mult.
Ce inseamna gramar nazist? App: Voi odata la cat timp mergeti pe la biserica?
Dati- mi niste idei de id de mess, vreau sa imi fac unul nou, si nu am nicio idee. Nu vreau dinalea de pitipoance de exemplu "printesa_ta" sau eu stiu ce... Fundita! Ps: numele meu,...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie unde imi pot serba ziua de 11ani? FUNDA! Scuze de categorie.
Multi prieteni pe care ii am sunt doar niste profitori cu 2 fete.Nu stiu ce sa fac ca sa am si eu un prieten adevarat ca ma ajuta la greu si il ajut si eu. Stiti cum as putea sa-mi fac unul?
Ce mouse să aleg între : http://bit.ly/a4tmouse SI http://bit.ly/canyonw? »Ţin să precizez că vreau să îl folosesc atât pentru browsing, office, dar şi pentru gaming! Aştept ...? (mai mult)
Ce sa fac cand sunt de servici la scoala? Am trecut in clasa a IV-a
Hei TPU, puteti sa-mi dati si mie statusuri noi despre iubire? Dau funda
Acum 3 zile mi- am facut o gaura in ureche singura, acasa, inca ma doare urechea, dedesubt e putin rosie si umflata, este normal? In cat timp poate aparea o infectie si cum as putea- o preveni? Cat...? (mai mult)
Cum pot sa cumpar calmante sau somnifere fara reteta? Exista calmante mai slabe?
Salut TPU, ziceti-mi si mie exemple de diftongi, triftongi respectiv hiat; complemente circumstantiale; personificari multumesc anticipat si P.S. FUNDA!
Buna tuturor. As dori sa imi cumpar un inel de argint pentru barbati. Intrebarea mea se adreseaza in special fetelor: ce parere aveti de baietii/barbatii care poarta inele(nu verigheta)?
Ati vrea ca i am alive sa apara pe pc?
Am nevoie de un tutorial in legatura cu sireturile papucilor ( vreau sa ii fac in doua culori [ alb & negru ]. Imi puteti face rost de un tutorial [ video ]?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
KilljoyIdiot întreabă:
Johny12498 întreabă:
Plushul întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!