Cum se calculeaza cota finala pe bilet la pariuri? de ex. pun pe un meci cu barca- zaragoza si spun ca va castiga barca si are 1, 25, si un al doilea meci real- racing si spun ca va castiga real care...? (mai mult)
Va rog din suflet! ajutati- ma! acum chiar nu stiu ce ar trebui sa mai fac! in seara asta am fost cu niste prietene in vecini, in fata casei baiatului pe care il plac(ii voi spune xyz). acolo erau mai...? (mai mult)
o sa ma mut la liceu romanesc de clasa 10 eram la liceu care nu era romanesc, si nu stiu cum sa ma descurc e greu sa imi fac prieteni sau sunt grele materiile, adica ma mut la scoala traian...? (mai mult)
vreau sa-mi iau un telefon cu touch si tastatura stiti niste exemple? sau doar cu touch sa fie bune si sa aiba multa memorie fundita :x
:* Ma ajutati si pe mine cu niste statusuri de dragoste, de prietenie, de orice fel :3 Dau funda >; d Multumesc;;].
Ce sa fac am 11 ani ma plictisesc, vreau sa -mi spuneti un lucru neauzit mai ciudat daca se poate si amuzant va rog:C:~!
HI TPU! Stiti cumva replici amuzante dar si dure in acelasi timp? Stiu ca uni dintre voi sunteti confuzi asa ca uite un exemplu: " Lumineaza- mi ziua! Dati foc!" Ntelegeti voi. Am nevoie pentru scoala,...? (mai mult)
daca ii vizitez cuiva pagina de facebook cam obsesiv; )) isi poate da seama? am auzit la stiri ca aplicatia aia care cica ii identifica pe cei care- ti viziteaza pagina de cele mai multe ori este...? (mai mult)
Eu nu urasc si nu iubesc nimic si pe nimeni.Sunt trairi prea intense pentru a aparea in cazul multor persoane.Nici prietenele pe care le- am avut nu le- am iubit.Le- am raspuns cu un fals: "Si eu." la ...? (mai mult)
am un monitor cu rezolutia de 1900x1080 si nu pot duce rezolutia ecranului pana la 1900x1080 nici macar nu apare in lista o pot duce maxim pana la 1680x1050 stie cineva ce pot face?
Buna TPU. Cum accesa internetul de pe pc, pe Telefon, prin conectare USB? Am un Samsung galaxy mini 2. Plss
Buna! Cine imi poate da cateva informatii despre facultatea de Stiintele Comunicarii?
Ziceti-mi va rog si mie o melodie care sa te faca sa plangi
Cati cai sunt inhamati la caruta?
Cum il cheama pe "David" din Pobres Ninos Ricos in realitate? scuzati-mi categoria.
Salut, mi- am luat World of Warcraft si este versiunea 3.3.5 le- am instalat am intrat in joc am scris id meu si a inceput sa isi de update a terminat primul update trece la al doilea dupa aceste vine...? (mai mult)
Unde pot gasi primul episod din fructul oprit
Ma-m impacat cu iubitul meu si sa-r putea vineri sa ne vedem. Ce sa fac cand ajung la locul stabilit? El e cam timid, nu am stat mult impreuna doar cateva zile. Multumesc
Imi recomandati ceva film pentru seara asta sa nu fie sf sau horror de preferat actiune, thrriler, aventura sau dc nu psihologic mersi!
Buna TPU :)...nici nu stiu cum sa incep...am tinut o cura de slabire din luna aprilie pana in luna iulie si am slabit 15 kg. problema e alta; ultima data mi- a venit menstruatia in luna iunie, iar de...? (mai mult)
imi puteti spune niste statusuri? Scuze categoria:D
Hei TPU vineri merg cu niste prieteni la mall si un prieten vrea sa isi i-a o bluza dar nu stim cand dupa ce mancam sau inainte? Nu ne putem hotari?
Cine e amabil sa imi dea si mie 2 euro pe cosmote? Va rogggggg mult! FUNDA
Am nevoie de ajutor URGENT! Deci am vrut sa imi pun o melodie pe iPhone si asa am facut. Cand m- am uitat sa vad daca era pe telefon, la muzica nu mai aveam nimic doar melodia respectiva. Pe calculator...? (mai mult)
Salut, Mai am 2 ani de scoala pentru ca am ramas repetent (nu am reusit sa constientizez inca) insa problema mea e alta. As vrea sa stiu cum ma pot imprieteni cu noi colegi. Sunt putin mai timid si...? (mai mult)
Hey imi da cineva link de unde pot downloada direct Microsoft word free? Nu conteaza ce versiune... FUNDA
Va rog frumos ajutati-ma cu ceva idee pentru un eseu despre literatura!
Hei, cum imi pot da seama cand un tip ma place e cu mine in clasa si tot se uita la mine si vorbesc aproape mereu cu elpe mess dar niciodata nu am inceput eu conversatia mi- e frica sa- i spun ceea ce...? (mai mult)
Heii TPU! V-ati putea imagina o lume fara prieteni?
Vreau sa ssterg o pagina pe fb.Help me!
ajutati- ma va rog din suflet. parintii prietenului meu nu ma vrea si nu stiu ce sa fac noi ne iubim dar acum cateva zile au aflat ca sunt tiganca dar nu arat si nu stiu de ce nu pot fi impreuna...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie unde gasesc introducere pentru nunti de downloadat. Raspundeti cat mai repede va rog
Puteti sa`mi ziceti toate filmele x-men(dar neaparat cu hugh jackman) :D?
care credeti ca sunt lucrurile care ar trebui sa le inveti in viata? ( gen noduri sau alte chestii :D) funda :)
Hei TPU:d Telefonul ZTE RACER 2 oare este bun?:-?:))))il are cineva?
Puteti sa imi spuneti si mie care sunt temele (subiectele) urmatoarelor poezii : Calin Nebunul, Manastirea Argesului, si Imn ( de Aron Cotrus)? Multumesccc
Cu ce lichid iti dau frizerii inainte sa te tunda? Ca imi place cum imi aranjeaza parul si as vrea si eu.
Vreau sa va intreb, imi place mult pantalon pentru sport uitati- va aici: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=155732867772171&set=a.158820717463386.34312.100000063767633&type=3&theater ce parere...? (mai mult)
Voi purtati uniforma la scoala? Noi trebuie sa ne imbracam in camasa si blugi si mie nu prea- mi convine pentru ca eu ma imbrac numai cu Nike, Puma, Adidas, parintii mei au un venit de 3500- 4000euro....? (mai mult)
Cine stie niste animeuri cu zombi gen High School Of The Dead?
Este adevarat ca daca faci sex cand esti in perioada adolescentei ti se maresc fudul si sanii? funda **
Hey adica folosesc O.B si este plin dar nu-l pot schimba pe moment imi poate iesii ciclu afara din vagin? funda**
Buna!:)) Tocmai am fost amenintata de un prieten,nu prea bun, ca imi sparge id-ul.El a mai facut chestii de astea si as vrea sa stiu...Ce as putea face ca el sa nu poata sa mi-l sparga?:(Multumesc!
Puteti sa va imaginati o culoare noua?
am o intrebare. daca folosesti O.B simtiti cand el se umfla pentru ca este plin? funda **
Buna TPU. Este o reclama la tv la pixul acela care sterge (roller). In reclama asta este o mama care pleaca si ii lasa atasat copilului un bilet pe frigider pe care scrie "Sa nu faci dezordine!". Baiatul...? (mai mult)
Heiii...imi dati va rog niste statusuri triste?:o3 promit fundita pentru cele mai multe,va rog, fara link-uri...
Stie cineva de ce atunci cand incerci sa trimiti cele 20 de mesaje pe Vodafone da operatiune nereusita? Daca persoana la care incerci sa le trimiti mai are mesaje neconsumate nu merge? Sau nu...? (mai mult)
Buna seara:D, stie cineva cum se vorbeste cel mai ieftin din Italia in Romania? si cam ce retele sunt cele mai convenabile. Ms:*:D
Hei TPU O.B dezvirgineaza? funda**
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
9PM întreabă:
ElianaSc întreabă:
Albert991 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?