Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 27 Octombrie 2025 sunt:
URGENT! Ozzy Osbourne e mort?:((
Salut, voi nu sunteti de parere ca Uniunea Europeana nu e altceva decat o treapta in Noua Ordine Mondiala? mai ales dupa cum sunt politicile lor: sa treci la vama fara control in masina, sa existe alegeri...? (mai mult)
Cum imi pot face canalul de youtube mai cunoscut? E un canal facut pentru romani momentan am 12 vid( in mare minecraft) dar daca as fi ceva mai cunoscut si as sti ca va place as face mai multe...? (mai mult)
nu stiu ce am facut ca eram pe facebook si am dat click pe un link care sincera sa fiu nu stiu ce era:|... am apasat pur si simplu pe el si s- a descarcat pe desktop, iar acum mereu cand ...? (mai mult)
Vi se pare cunoscut tipu? http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/546332_194535664011642_2028950121_n.jpg
Hei.vorbesc cu un baiat de un an pe mess, el e in alta tara, si eram intr'un fel ..impreuna.Dar azi a inceput scoala la el si in autobuz de dimineata a venit o fata si i'a cerut numarul de telefon, ...? (mai mult)
Credeti ca ma calific la romanii au talent cu melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=hdhgwD3iMVE
Ce inseamna acel x.o.x.o. de la sfarsitul scrisorilor?
Am FireFox si as vrea sa il pun sa mi apara ca la google Chrome. Adica atunci cand il deschis sa mi apara toate site-urile alea pe care am intrat etc Cum pot face asta? Multumesc
Sunt atat de fericita ca l-am vazut pe baiatul de care imi place! Credeti ca e rau?:(
Hello:) stiti "cristalele" acelea din mijlocul capacelor de vitamine efervescente?:D ce sunt? pentru ce se folosesc? FUNDA:)
Dati-mi va rog un exemplu de TABLETA. funda!$
De o luna de zile cand dau add la cineva pe mess imi apare urmatoarea eroare: There was an error in the server while trying to add a contact. Please try again. Cum fac sa remediez problema?
Voi chiar credeti ca in 12.12. 2012 ora 12 si minute si 12 secunde va fi cutremur si vom muri? mie imi este c-am frica:((
Salut.Am si eu o rugaminte la voi. Luni ma duc la preselectii la Romanii au talent si vreau sa stiu parerea voastra.Voi canta Beat It " http://www.youtube.com/watch?v=hdhgwD3iMVE ".(ascultati intai melodia)Cine...? (mai mult)
Cand incepe scoala? Sambata asta va fi deschiderea?
care poate sa-mi dea si mie animale din astea rare la barn buddy pe facebook Dau funda care imi da mai multe animale
Maaa,voi astia care treceti in a9-a,mergeti in prima zi cu un parinte?
Sunt admina unei pagini de facebook insa nu stiu cum pot scoate niste pagini de la BAN. Le-am banat in trecut iar acum nu stiu sa le scot. Funda raspunsului care ma ajuta :)
Ce legatura au orele 12 noaptea si 3 noaptea cu spiritele?
TPU.Am si eu o intrebare care ma macine cum se face ca uneori baieti (cel mai des cand sunt "singuri") sunt atat de draguti incat nu- ti vine sa crezi iar alteori (cel mai des cand sunt cu grupul)...? (mai mult)
Ce este pentru voi limba romina?>iubiti Moldova?
Oficial,scoala incepe pe 17:) My question is : mai exact cand vom recupera saptamana pierduta?
am nevoie de ajutorul vostru! la geografie am un ex... calculeaza intenderea Americii de Nord in grade si km pe meridianul 100 long.vestica.Utilizeaza reteaua de grade a hartii >... va rog ajutati-...? (mai mult)
Hey Daca tot nu aveti ce face vreti sa imi dati si mie like la pozele mele bine inteles ca o sa va dau si eu normal doar nu degeaba...? (mai mult)
ieri un prieten mi- a facut un truc el mi- a cerut tricoul dupa mine si sa ii aleg o carte din pachet el a pus pachetul sub tricou iar dupa cateva secunde in timp ce spune ca o sa apara cartea...? (mai mult)
Cum sa scapi de pistrui fundita
Cat trebuie sa las telefonul la incarcat (LG KP500 Coockie) eu stiu ca 12 ore ce sa fac sa il las pana maine dimineata? Si de fiecare data cand il bag la incarcat ramane blocat si trebuie sa scot bateria...? (mai mult)
Salut, cum dezactivez un cont de twitter?
Se vand prezervative la farmacie?
Cine stie rasp la intrebarea me sa imi zica urgent! Mi- a cazut oja pe tastatura mea.Am incercat sa indepartez urma cu acetona, dar acum au ramas urme. Vreau sa scap de ele, caci arata urat.CE...? (mai mult)
cine ma ajuta si pe mine sa fac un radio online? Dar nu un radio pentru care ascultatorii sa intre in browser... Un radio pentru care trebuie sa intre in winamp sau in AIM...sa asculte radioul...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati si mie statusuri de iubiRe, tristete de indiferenta de toate felurile..Cat mai multee va rog...
Caut Dj si Dj-ita pentru un radio online! >URGENT< Cine e interesat sa ma contacteze l ID MESSENGER : deejayaset Website radio : http://www.radioclubbing.ro
Hei TPU am o problema. m- a tuns cineva in varful capului foarte scurt. adica m- a tuns in varful capului niste suvite din varful capului si arata super nasol sunt chiar deasupra oare s- ar mai putea ...? (mai mult)
Buna mi- a fost furata pagina! Cunoaste cineva un hacker ceva un program sa ma ajute sa o recuperez va rog sa`mi lase cineva o idee sau id`ul am incercat cu frumos nu merge am incercat cu injuraturi nu...? (mai mult)
Remedii pentru roseata cosurilor:D?
Buna pentru cei interesati am manuale de vanzare:de limba romana clasa a XII a de la editura art, pret 12 lei; tot de la editura art am cartea definitiva, folositoare pentru bac, pret 15 lei; manual...? (mai mult)
Nu de curand m- am mutat intr- o alta clasa la alta scoala iar acolo este o fata care tot sta langa mine si se uita de foarte multe ori la mine si ma atinge cica netintionat pe picior, mana. dar...? (mai mult)
E normal ca la 14 ani sa am 1.75 metri si 62 kg?
Voi ce faceti in timpul liber? Ma plictisesc, si chiar as dori niste idei (nu am teme pentru scoala, deci aceasta idee pica din start:D).
Buna ziua am o problema! Am 15 ani si am ceva probleme cu tensiunea momentan iau tratament dar mama mea tot timpul ma cearca azi mi- am dus farfuria din camera si usa a ramas foarte putin deschisa si ea...? (mai mult)
Am o problema cu camera web! Nu inteleg de ce mereu cand fac un videoclip (la camera web) nu mi se aude voce!' Ce trebuie as fac?:)
Salut Am18 ani, un par subtire, care cade destul de mult.Momentan folosesc sampon favisan vitalizant, si tonic capilar favisan, insa fara efect, scapasem de matreata, insa azi dupa ce m- am tuns si...? (mai mult)
Buna,stiti statusuri(orice fel)pentru starea de pe facebook? plzzz cele mai bune!
Salutare.Auziti am o intrebare si o rugaminte.Cine poate imi da si mie programe cu care sa fac un banner pentru un site de anime- uri... http://animeromania.ucoz.ro/ Acesta e site- ul si in caz ...? (mai mult)
Am trecut intr-a opta si unul dintre liceele in care as vrea sa merg este Spiru Haret, dar mai multe cunostiinte mi-au spus ca acolo se da mita. Este adevarat?
Buna TPU.ro.Am o problema foarte grava.NU stiu cum sa va spun dar nu ma mai pot lasa din acest viciu al masturbarii.Stiu ca unii dintre voi sunteti de parere ca masturbatul e bun si nu poate dauna cu nimic...? (mai mult)
Voi ce faceti cand va plictisiti? Eu nu mai stiu ce sa fac :((
Cum sa fac sa imi descurc parul adica sa nu se mai incurce rau ca atunci cand ma pieptan nu mai pot sal deskurk si cum sa nu mai am matreata in cap cine imi zice funda+vot:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
9PM întreabă:
ElianaSc întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!