Explica-i cine esti, de unde esti, ce vrei in viata, ce idealuri ai in viata, ce-i cu parintii tai, cu cati te-ai culcat daca te-ai culcat. eventual poti sa-i spui de ce ai un nick name asa lipsit de inspiratie, etc. Spune-i tot ce vrea sa stie, pentru ca el considera ca aveti o relatie si e normal asa. Daca te intereseaza, e valabil si reciproca.
Buna, pai ce relatie aveti? Intr-o relatie e nevoie de incredere, comunicare si intelegere, depinde de relatia care o ai tu cu acea persoana si cum decurge, tu sti mai bine cum sta treaba intre voi, poate daca mi-ai da mai multe detalii despre relatia ta ti-as fi dat mai multe sfaturi, poti sa imi trimiti daca vrei un mesaj privat, sa imi povestesti despre relatia ta ca sa imi dau seama mai bine, adica despre ce e intre voi, varsta voastra, sau de cat timp ai acea relatie, mai multe
...
Dar ce simti pentru el? Daca il iubesti trage-l deoparte si poarta o conversatie cu el. Explica-i ce vrei de la el. Intreaba-l ce vrea el de la tine. Negociati, faceti mici compromisuri intre voi. O relatie perfecta este ceva utopic. Daca nu ajungeti la niciun compromis, mai bine tai raul din radacina.
Comunicarea este cheia. El stie ce simti pentru el dar tu stii ce simte el pentru tine?![]()
Vorbeste cu el deschis si intreaba-l ce nu ii convine si daca poti schimba asta