|

Acum cateva luni eram cele mai bune prietene.Eu si inca doua fete(sa le numesc L si E).

Cu E eram prietena de vreo 2-3 ani. Dar anul asta L a devenit si ea prietena noastra.Eram fericite toate trei in primele luni.Mergeam prin oras, la sucuri.etc...Dar L mai avusese inainte multe "prietenii" de doar un an.Se vedea ca L tinea mai mult la E ca prietena decat la mine. Apoi mi-a scris pe Messenger ca eu m-am bagat in prietenia lor, si ca mai multi cred ca vreau sa le sctric prietenia.Eu i-am zis ca nu e adevarat.Si chiar nu e.

Oricum, L a inceput sa-mi puna tot felul de porecle prin clasa.Si acum se da pe langa mine.Incerca sa mai fim prietene ca altadata.

Nici lui E nu ii place comportamentul lui L, si la anul viitor vrea sa stea cu mine in banca.

L nu stie ca E nu o mai suporta, si o crede prietena.Ce credeti ca trebuie sa facem eu si E? Sa incercam sa ne imprietenim iar cu L, sau sa o lasam balta?[mentionez ca L e egoista, ca vrea a prietenii ei sa o aibe doar pe ea prietena, iar ea in schimb sa aiba alte sute de prieteni]

Vreau un raspuns rapid, pentru ca nu stiu e sa fac.Si nu vreau sa imi petrec vara singura.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa sti ca fata aceea nu merita sa va aibe ca prietene. vorbiti cu ea si spuneti ca nu va place comportamentul ei si ca voi aveti nevoie de prietene pe care sa va puteti baza nu pe o fata care sa va vorbeasca de rau si apoi sa se poarte ca si cum nu s-a intamplat nimic... iti dau un sfat. ferestete de prietenii aceia falsi pentru ca sunt mai rau ca dusmanii. de la un dusman te poti astepta la orice dar de la un "prieten" e mai dureros.:

1 răspuns:
| a răspuns:

Laso balta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează