| Bianca_9578 a întrebat:

Aici incepe povestea mealaughing)imi place de un baiat, dar eu nu stiu daca ma place, se poarta frumos ca mine, mi-a zis chiar si un secret! intr-o zi am vb ca el pe mess si am hotarat sa iesim sa ne plimbam ca rolele impreuna!happyne-am intalnit noi si am dat cateva ture, dar tatal lui l-a sunat ca sa plece acasacryingsi-a cerut scuze, pentru ca nu stia nimic. i-am spus ca nu-i nimic, sa se duk acasa ca eu nu ma supi pe el.mergeam noi ce mergeam si ksa lui este f aproape de casa mea, si a zis sa ma conduk el acasalove struckeu il intelegeam ca voia sa mai ramana, dar nu putea. voi ce credeti, ma place sau nuh?

Răspuns Câştigător
| DouaPuncteIcs a răspuns:

Poate ca da:X:X:X eu asa cred.ca da...parerea mea...sau e doar un adevarat gentlemanwinkingcaci in ziua de azi toti "baietii"daca ii pot numi asa dau in fete si se comporta f uratstraight face

5 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Poate vrea doar sa fiiti prieteni

| Dizzydizz a răspuns:

Nu iti poti da seama numai din asta daca te place sau nu.Acordati va timp.Petreceti mai mult timp impreuna. Din gesturile lui iti vei da seama cu usurinta daca te place sau nu. Dar, dupa cum am zis, asteapta. Timpul rezolva pe toate.Bafta.

| Nirvana a răspuns:

De placut te place. Ori ca o vitoare iubita, ori ca amica. Oricum ar fi situatia, cert e ca ii place sa petreaca timpul cu tine. Oricum eu cred ca e o posibilitate sa te placa, dar nu e exclus sa fi iesit cu tine pentru ca se plitisea.

| ScarryD a răspuns:

Eu zic ca te place dar ii este rusine sa spuna! Asa sunt baietii! Intreaba un prieten de-al lui daca nu i-a zis nimic! Asa mi s-a intamplat si mie! Stai linistita, ca te place!

| PoiSoN_6490 a răspuns:

Maii...Eu zic ca DA! Tu nu? Dupa parerea mea baietii nu conduc o fata acasa asa de flori de mar oricat de departe sau aproape o fihappy Si mai inista si tuwinking Oricum vei vedea ca totul va veni de la sinebig grin