| MasterFlo a întrebat:

Am 12 și știu : Nu ar trebui sa mă profile asta dar
Vorbeam cu niste prieteni și cumva sa adus discuția că ei nu is pot decalota penisul complet,doar în starea flașca, eu am incercat acasă și nici ne-excitat cu am putut... Am caută pe net și am descoperit de fimoză etc. Dar am dat cu niste creme și am descoperit că îl pot să pună la jumătate excitat, iar ne-excitat complet E posibil ca, crema să fi ajutat?!
Dacă de poate seriozitate, Merci

1 răspuns:
| alanebunu23 a răspuns:

Eu am 13 ani, inainte, nu puteam sa imi scot capul de loc, ma durea rau, dar am inceput incet (si foarte putin) sa incerc sa scot capul (in mod nesculat), si cu timpul mi s-a obisnuit, dupa aceea capul meu era foarte sensibil si durea la orice contact, dar la fel, are nevoie de timp de acomodare/obisnuire. Nu ai de ce sa iti faci griji, cu timpul o sa poti sa iti scoti capul si sculat, si sa nu doara capul cand il atingi. Daca in cativa ani tot ai aceeasi problema, consulta un doctor, s-ar putea sa ai ceva problema, dar momentan nu te ingrijora, la un moment dat o sa poti, doar exerseaza in fiecare zi incetul cu incetul, stii cum se spune: "Steady wins the race." Deci doar fi "gentle". Iti urez noroc prietene!