anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am nevoie de pareri, sunt in clasa a 12-a la un profil tehnologic si vreau sa stiu daca este vreo sansa sa intru la facultate (dupa ce i-au bacu evident) la ubb. la Mate-Info, eu n am facut informatica in liceu dar imi place matematica doar ca la cluj e un nivel foarte avansat la admitere si nu stiu daca e bine sa stau un an sa invat sau sa incerc anul asta. Ideea este ca nu sunt din cluj si vreau sa stiu daca este posibil sa te pregatesti in 6 luni pentru admitere.

Răspuns Câştigător
| Teo29 a răspuns:

Poti sa te pregatesti, asta e clar. Cauta un profesor de informatica si mate care a mai pregatit pentru facultatea din Cluj si fa pregatire intensiva urmatoarele luni.

Sa iti dea sa studiezi, iti iei si testele lor si la pregatire doar clarifici din subiectele si temele de admitere ceea ce nu ai inteles.

Nu te descuraja! happy

Important este oricum sa iti depui dosarul si la o facultate de mate care nu are proba de admitere, poti dupa sa te transferi la Cluj.

Depune la mai multe profiluri de mate la facultati din tara care nu au admitere si asa stai mai linistit, dar totodata trage tare sa intri la Cluj din prima daca iti doresti asa mult.

| MrgEniUs a răspuns (pentru Teo29):

Multumesc mult de sfat, apreciez!

2 răspunsuri:
| aimullah123 a răspuns:

Hehe, si eu am fost la profil tehnologic si am intrat la Politehnica. In semestrul 2 m-am lasat laughing). In primul an era foarte foarte greu apoi urmau alti ani mult mai grei.