| AdrianBica a întrebat:

Am niste intrebari: La strand cum reusesti sa agheti o fata? Cum intri in vorba cu ea? Ce ar trebui sa fac ca sa intru in vorba cu ea fara sa par un strain care se baga in seama fara nici o treaba? laughing:p niste sfaturi baieti?big grin

4 răspunsuri:
| Puf a răspuns:

Salut`o mai intai de toate big grin. Apoi spune-i ca ai vrea sa faci cunostinta cu ea, te prezinti frumos si incepeti sa vorbitibig grin Fii sigur ca ea deja si-a dat seama ca o placi, o fata isi da seama mereu de asta, si poate chiar asteapta sa prinzi putin tupeu ca s ao saluti si sa intrati in vorba. Bafta

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mai intai, vorbeste cu prietena ei, daca e singura, nu fa pe cocoju p aqlo, va crede cu esti handykpatbig grin, apoi, daca o vezi insetata sau nehalitalaughingcumpara-i ceva, si apoi incepi palavragealabig grin...(cu plachere)

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Arunc-o in apa laughing
Sigur te vei imprieteni cu ea.

| djphilosoph a răspuns:

In primul rand trebuia sa spui cati ani ai si daca esti timid. Variantele de mai sus (Primele 2 :-) )sunt ok, dar asta doar daca nu esti timid. Daca esti, trebuie totusi sa prinzi curaj si sa intri in vorba cu ea: 1. Te ciocnesti intentionat de ea. (dar usor, sa nu creada ca esti badaran) si iti ceri scuze; la scurt timp, o intrebi cum o cheama. Restul, te descurci.
2. Gaseste un loc de care sa intrebi (sau ceva) si intreab-o unde il poti gasi (trebuie sa pari ca si cum tu nu stii de acel loc. Doar 2 din 7 oameni pot face totul ca la carte fara ca ea sa isi dea seama ca de la inceput ai vrut sa intri in vorba cu ea)

Trebuie sa fi timid daca intrebi aici: " La strand cum reusesti sa agheti o fata? Cum intri in vorba cu ea? ". Poti si sa fi un strain care se baga in seama fara nici o treaba. Pentru asta iti trebuie curaj.
Reguli de baza:
1.Nu rade ca prostul.
2.Nu face pe smecherul.
3.Nu exagera cu glumele si poti (de fapt trebuie) sa le spui atunci cand trebuie.
4.Intre discutii, nu lasa sa fie prea multa tacere. Fa discutia plina de viata.
5.Fii tu insuti.

Sper ca ti-am fost de folos. Bafta. Multe reguli trebuie sa le descoperi chiar tu. Nu abuza de acestea - REZULTAT:Nu vei fi tu insuti.