|

Am o intrebare. am 12 ani si eu si vara mea au inceput sa ne creasca sani si altele. inainte sati vina ciclu ai o scurgere albicioasa care te manaca.si pe chiloti am defiecare data cand merg la baie... oare se apropie ciclu? sau imi va veni? cat tine chestia asta albicioasa? va roog raspundeti-mi.merci_

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna.
Acea scurgere,se numeste sekretie,iar voi ati inceput sa o aveti, pentru ca organismul vostru se apropie de dezvoltare, si de venirea ciklului.Iar sekretia nu se va termina niciodata.fiecare femeie o are.Va trebui sa incepi sa iti iei absorbante zilnice Descreet, ca sa nu ti se pateze chiloteiihappy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!
Ciudat,dar as spune ca e cu totul normal sa se intample asa.Adica unele fete nu sunt dezvoltate(adica se dezvolta mai greu) iar altele se dezvolta foarte repede cum esti tu cu verisioara ta.Si mie mi-a crescut un pic sanii la fel si colegelor mele.Bine ok, eu ii am un pic mai mari decat ele.
Dupa parerea mea de chestia aia albicioasa care iti curge.Da.Din punctul meu de vedere iti va veni ciclul.Iti va scurge aceea chestie albicioasa pana se va termina si apoi iti va veni.
Daca crezi ca este de rau ca iti vine ciclul.Chiar deloc.Este chiar foarte bine sa ai ciclu.
Pai cand iti iese ciclul elimini tot sangele rau si nepotrivit din corp.
Pa, pa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si mie mi-a venit scuegerea aceea, si mie mi-au crescut sanii, am cosuri pe fata si totusi nu mi-a venit ciclul. O sa-ti vina ciclul ori dupa 2, 3 ani dupa ce ti-a venit scurgerea ori cand i-a venit si mamei tale (la cati ani a avut mama ta cand i-a venit, cam la aceiasi ani iti va veni si tie). Nu te speria, chiar daca-ti vine! Daca o sa te doara burta, o sa te doara sanii sau o sa-ti creasca multe cosuri, atunci se poate sa-ti apara, sau, de exemplu, daca mamei tale i-a venit ciclul la 14 ani (de regula la 14 ani le vine ciclul fetelor), cand ve avea 14 ani, sa ai cu tine un tampon in caz de orice... dar oricum, nu te speria! Gandeste-te ca, dacaiti vine ciclul inseamna ca vei putea avea copii, si, ca nu esti bolnava. Ciclul este de fapt sange care nu trebuie sa ramana in organism. Succes! Fundita?:X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tine cam un an poate 2.depinde de organismul fiecaruia(poate tine si cateva luni)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am avut acea scurgere albicioasa-galbuie timp de 4 ani pana mi-a venit menstruatia:*.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează