AM o prietena...si m-as gandi sa-i iau ceva... spuneti-mi ce le plac fetelor nu prea stiu!?

7 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Ceva de plus/bratara frumoasa/un lantisor

| laura23 a răspuns:

Pai... daca nu vrei sa-i daruiesti flori sau ciocolata ai putea sa-i cumperi un ursulet de plus si sai-i prinzi de mana o bratara (pentru ea) si la gatul ursuletului sa pui un lantisor cu initiala prietenei tale sau a ta ( cum doresti)

| georgiana37 a răspuns:

Pey... un tort.si un mutzulache mare...ca nu e scump.

| cristina4love a răspuns:

Un trandafir cu o scrisoare scrisa de tine.Nu luata de pe internet. Un sarut pe obraz ceva simplu.

| dana39668 a răspuns:

Aha tu esti cel dupe mess si sfaturi nu am ce sa iti dau nu ma port ca o fata dar le plac florile dulciurile sau o dedicatie de dragoste eventual ceva din piesa 'Romeo si Julieta" Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-i un accesoriu dar nu aur sau argint.si la flori ia-i doar daca sunt foarte frumoase si sa aiba ceva foarte special nu doar trandafiri sau ghebe.
si ti-as mai da un sfat:nu o mai scoate la suc pentru ca nu le mai place si veti ajunge la un moment dat sa stati fata in fata si sa nu ziceti nimic, mai bine du-o la un muzeu sau o galerie de arta(crede-ma le place)nujx_nutzu

| Lost Angel a răspuns:

Maimutoii de pluswinking noi la scoala ne facem cadouri de Craciun intre noi si mai toti baietii le-au adus fetelor maimutoi din pluswinking crede-ma ca tuturor ne-au placutwinking