Daca e asa te place.Doar vrea sa te faca geloasa vei vedea relatia lor nu va dura mai mult de 4 zile pentru ca ceva de genu am patit si eu.Tu doar asteapta putin il vei recastiga.Nu cred ca o place pe prietena ta daca spui ca toti au ramas muti cand au vazut.
Daca te placea cu adevarat nu se cupla cu cea mai buna prietena a ta, nu face nimic lasa sa se bucure de relatia ce o au
Draga...nu-mi spune ca nu esti! Stiu ce simti,si stiu cat doare.
Dar,te-ai gandit ca el s-a cuplat cu ea,care nu din intamplare e cea mai buna prietena a ta,doar sa te faca geloasa,sa te faca sa il placi?
Poti sa faci un singur lucru=> Du-te la el cand e singur si spune-i:'te plac mult de tot dar nu ti-am putut spune pana acum...'. Apoi saruta-l. Daca iti raspunde,inseamna ca te iubeste.Dar daca nu,inseamna ca incet,incet sentimentele lui pentru tine s-au dus, deoarece s-a simtit jignit de refuzul tau, si i s-a parut ca-l ocolesti!'
Fa asta cat mai curand, nu-i lasa spatiu sa-si piarda sentimentele pentru tine!
Asa am facut eu, si acum regret nespus.L-am lasat sa plece cand il iubeam mai mult.Acum amandoi regretam, dar nu ne putem calca pe orgoliu.
Sper ca te-am ajutat si...SUCCES!
Da si eu am patit asa...stiu exact ce simti
. De facut nu prea ai ce sa faci doar sa te "prefaci"ca esti de acord cu relatia dintre ei doi.
Sunt pareri atat de multe si atat de diferite.Saptamana trecuta mi-a spus ca ma place si luni s-a cuplat cu prietena mea, deci e cam complicata treaba toata clasa a ramas muta cand a aflat pentru ca si ei credeau ca ma place pe mine.
Citeste raspunsul meu de mai sus.Te va ajuta!
Buna Adriana! Exact asta mi s-a intamplat si mie
doar ca era o simpla prietena, ma rog este cam acelasi lucru
deci cu baiatul ala probabil era disperat dupa o prietena a vazut-o pa prietena ta "single"si a pus mana pe ea mai devrene sau mai tarziu o sa-i faca rau si o sa te bucuri ca nu ai fost tu acea