Si cu vasile si cu ion amandoi deodata nu? ca din 2 s-ar putea sa nu ramai cu nici unul.sau la tine conteaza care o are mai mare probabil ca fostul o are un picut mai lunga decat actualul. fata haiiiii nu sti ce vrei de la un baiat.mai bine cautati alta preocupare.
Stai aşa că îți ghicesc în cărți.
Mhmm... deci îl vei înşela pe actualul din curiozitate, să vezi dacă visele alea semnifică ceva, vei fi dezamăgită şi îi vei pierde pe amândoi, apoi vei plânge şi vei posta chestii triste pe facebook sperând că îi va păsa cuiva de starea ta.
Pai te gandesti prea mult la fostul tau iubit. Analizeaza-i pe amandoi(fostul, actualul iubit), gandeste-te de ce te-ai despartit de fostul iubit. Ideea e ca tu avand o relatie de doar 3 luni cu fostul tau iubit, atractia a fost uriasa, si chiar daca deja ai implinit un an de relatie cu actualul iubit nu te-a putut sa faci sa-l uiti pe fostul iubit.
Eu cred ca pe tine fostul iubit te-a ranit si te-ai aruncat prea rapid in bratele unui alt iubit( actualul), cred ca ai luat o decizie pripita si mai cred ca trebuie sa nu mai ii trimiti mesaje fostului iubit pentru ca vei ramane singura, adica fara niciunul.