Eu am mereu vise periculoase din care ma trezesc f greu, mai bine spus, continua 3-4 secunde dupa ce ma trezesc. In ultimul visam ca eram in camera unde dormeam cu 2-3 persoane si deodata au fugit spunand ca se va darama camera...
In secunda a 2-a m-am ridicat si am fugit pe balcon, unde ferestrele erau larg deschise si m-am aplecat cam periculos peste balustrada sa ma uit unde s-au dus...in secunda urmatoare m-am trezit la realitate. M-am bucurat ca nu i-am vazut la parter chemandu-ma sa sar
Stau la et. 5
Si eu am vise ciudate mereu.
aseara am avut mai multe vise, prima data am visat ca am castgat la un concurs nu stiu ce telefon mobil de ultima generatie, apoi am visat ca lucram la un restaurant la care merg eu de obicei si am vazut ca felul in care se pregateste mancarea este unul foarte murdar ( sper ca nu e adevarat)
Si eu am avut vise ciudate. Odata ca eram cu prietenul la o colega si imi spune ca ma iubeste pe mine nu pe ea, (si eu am fost cu acel baiat) pe urma m-a sarutam cu el, se purta foarte frumos cu mine. Am avut vise si cu serpi. Erau 3 serpi fffff mari, unul era rosu ceilalti nu stiu si ma temeam de ei ca poate ma musca nu stiu ce s-a mai intamplat ca m-am trezit. Unele vise pot fi adevarate pentru ca stiu ca daca visezi ceva fff rau si urat noaptea a doua zi se intampla. Asa a patit o ruda foarte apropiatan si a doua zi si-a spart masina.Se intampla sa visezi si frumos si urat.
Toata lumea, cel putin de cateva ori in viata are vise ciudate, uneori infricosatoare ( pe moment )!