|

Ati patit vreodata ca voi sa fiti cunoscuti de o parte din prieteni intr-un fel si de altii in alt fel? De exemplu de cei din partea ca sa zic asa de fire rece is considerata o fata care asculta numai rap si e rece iar de cei care sunt calzi si draguti sunt considerata un army care e sufletist(asa ma comport cu acele persoane, dar eu nu sunt nici una nici alta). Nici eu nu mai inteleg ce sunt de fapt, iar nesiguranta asta te poate trage odata pentru todeauna in jos si nu e tocmai ceva bun.Am iesit si eu o data cu cineva dupa 2 luni a inceput x si y ca de ce nu am iesit cu ei ca nu stiu ce.Voi ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Mie imi place mult singuratatea, nu suport sa ies cu multi oameni deodata poate 1-2 maxim altfel daca depasesc numarul se vorbesc intre ei si raman la coada uita toti de mine, poate asa patesti si tu.

| explică (pentru mgtow):

Nu mi se intampla sa fiu la coada sau ceva dar decate ori iesim trebuie sa existe barfe si certuri si mna

| a răspuns (pentru Alexis123bsb):

Ii eviti

| explică (pentru mgtow):

Nu de mine barfe sau asa, ma refer despre altii barfeau si dupa persoanele alea aflau si ieseau tot felul de scandaluri.

| a răspuns:

Nu, toți apropiații mei mă cunosc ca fiind aceeași persoană.

| a răspuns:

In primul rand, sa nu iti pese de invidiile "prietenilor", pentru ca daca intr-adevar iti sunt prieteni, te vor intelege (daca nu i-ai amanat de nu stiu cate ori) si iti vor respecta spatiul personal. In al doilea rand, nu poti sa te astepti de la tine sa fii aceeasi persoana cu toata lumea. Esti cineva cu parintii, cineva cu cel mai bun prieten, cineva la scoala, rolurile astea se tot schimba si te adaptezi la persoana cu care vorbesti, ceea ce e perfect natural si normal, imagineaza-ti cum ar fi daca te-ai comporta in timpul orelor la fel cum te comporti cu prietenii. Daca iti dai seama de dualitatea ta in diverse cadre, atunci inseamna doar ca te simti mai confortabil sa adopti o anumita identitate cu cineva si nu e nimic in neregula cu tine, cel putin din punctul meu de vedere. Atat timp cat nu ai vreo manifestare distructiva, care sa-ti aduca rau sau care sa nu-ti priasca neaparat, e ok. De asemenea, ai spus ca nu te mai intelegi. Cateodata nici nu trebuie sa te intelegi, trebuie doar sa traiesti momentul si sa tragi ce concluzii sunt de tras dupa experienta, asta daca exista.

| explică (pentru Mihutzu):

Eu nu prea traiesc momente.Sincer nici nu stiu ce sa fac de 6-7 ani tin in minte chestii care s au tot adunat iar acu parca am izbuncit deodata deoarece a aparut stresul(Evaluare nationala) si din cauza asta si celelalte defecte au iesitla iveala

| a răspuns (pentru Alexis123bsb):

Stai linistita, toti am fost acolo, stiu si eu cum e. Intre timp, pana se termina evaluarea nationala, ar fi bine sa nu te mai gandesti la toate lucrurile care iti vin in minte, sa le pui pe pauza, cu promisiunea ca te vei gandi la ele din momentul in care afli rezultatul la examene. Ce zici? Eu cred ca poti.

| explică (pentru Mihutzu):

Incerc da seara inainte sa ma culc dau un fail grav si abia daca mai dorm

| a răspuns (pentru Alexis123bsb):

Pentru somn, ajuta sa-ti faci un tabiet: sa lasi telefonul la o parte, sa iti faci un ceai, sa incepi sa citesti, sa te rogi/meditezi/ce vrei tu pe parte spirituala, sa asculti o muzica relaxanta, sa nu te culci prea tarziu si, daca te ajuta, sa iti faci lista de lucruri de facut pentru ziua urmatoare, astfel incat atunci cand te trezesti, sa stii direct de ce sa te apuci.