| deea_1980 a întrebat:

Ati vazut filmul AVATAR? eu as vrea sa merg sa il vad 3D, dar nu stiu daca mi-ar placea, adica am 13 ani si nu stiu daca m-ar atrage acest gen sau as fi plictisita. ce parere aveti? o alta recomandare mai buna?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Aseara am fost si l-am vazut la cinema Liberty din Bucuresti. Ce sa spun, nu pot spune ca m-a impresionat deosebit. L-am vazut 3D iar acest lucru a contat mult. Daca nu-l vezi astfel, cred ca nu ar avea niciun farmec, fiindca filmul are efecte foarte bune, in planul asta chiar e foarte reusit.
Puncte slabe sunt insa ca e foarte previzibil de la inceput. E si s. f., ceea ce mie nu-mi place, cred ca-n cazul in care il vedeam acasa nu rezistam mai mult de 20 de minute la el. Coloana sonora este iarasi geniala. Ideea filmului nu este rea, dar este un film clasic in care binele invinge raul, in care dragostea modifica sintezele actiunii iar actorii principali scapa din orice actiune cu brio in ultima sutime din secunda.
Si vezi ca dureaza vreo 2 ore jumate. Nu l-am considerat timp pierdut, ba chiar m-am bucurat c-am reusit sa-l vizualizez, mai ales la cata valva s-a facut asupra lui. Numai ca nu se incadreaza in genul meu de filme si de aceea nu mi-a imprimat acea euforie.

4 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Ii in mare ok filmul... Dar cum zicea si Flav, nu se incadreaza in genul meu de filme.

| DarQueen a răspuns:

2 ore jumate pierdute pe degeaba. e naspa. atatea efecte nici nostradamus nu a mai vazut. nimc real, doar Sf. Nu e horror, da nu-ti recomand. Mai bine uita-te la o comedie cu copii sau liceeni. Uita-te la Unaccompanied Minors. e super happy

| BlackMan a răspuns:

E super filmu are 2 ore 30min e 17 lei biletu la plazza Bucuresti
iti vine sa plangi pe la jumatate e cel mai tare film.
crede-ma ca nu regretiiwinking:X:X eu mor dupa el. e misto rau:X:X

| drg1994 a răspuns:

Aoooooollooooo nu ti doresc sa te uiti la e foarte horor pa pup

Întrebări similare