| slipknot a întrebat:

Acum 2 luni am aflat ca prietenul meu m-a inselat...l-am iertat, dar nu am trecut peste asta...mai sunt momente in care imi amintesc de asta si incep sa sufar iar..As vrea uneori sa ii spun sa ne oprim,dar ma simt bine cu el, e singura persoana langa care ma simt bine cu adevarat, dar in acelasi timp si sufar de pe urma infidelitatii lui.Am vrut de vreo 2-3 ori sa ma despart de el, dar nici nu vrea sa ia in calcul asta.Mi-a zis ca se schimba si ca nu mai face.Am vazut o schimbare in comportamentul lui, dar mi-e teama ca la un moment dat iar va face asa.Ce ar trebui sa fac? va rog, un sfat sad

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Daca ai vazut o schimbare in comportamentul lui eu zic ca ai putea sa ii mai acorzi o sansa. La urma urmei toti meritam a doua sansa, mai ales daca tie iti este bine cu el. Se mai intampla sa calci stramb, asta este. Cel mai bine ar fi sa incerci sa uiti si sa faceti activitati pe care obisnuiati sa le faceti la inceputul relatiilor, pentru a putea trece peste si a reimprospata atmosfera. De exemplu, puteti merge la intalniri din nou, la filme sa va plimbati in parc. Incercati sa schimbati monotonia si sa faceti lucrurile care va faceau placere la inceput.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-l lasi, asta ar trebui sa faci. Ai fost deja proasta ca l-ai iertat, nu fii proasta si sa stai sa suporti teama asta.

| 010101012 a răspuns:

NU poti sa traiesti cu teama.Trebuie sa te gandesti ca daca te-a inselat o data, de ce sa nu o faca si a doua oara? Imi pare rau sa-ti spun dar cred ca va trebui sa te desparti de el

| AndreyChirita a răspuns:

Buna,
Eu zic sa traiesti momentul si sa nu te mai amagesti cu trecutul. Ce a fost a fost! O viata avem! Nu o mai irosi pe griji si suferinta!

| Zofota_Alexandra_1996 a răspuns:

Tu decizi cum iti e mai bine, dar parerea mea e ca decat sa traiesti cu nesiguranta in suflet si tot timpul cu gandul ca poate te inseala, mai bine singura. Vei mai intalni persoane langa care te vei simti bine. Eu zic ca asta nu e un criteriu dupa care sa ramai langa el mai ales dupa ce a facut. Si decizia de a te desparti de el iti apartine tie, nu lui. Deci daca crezi ca iti e mai bine singura, decide si fi ferma. Sper ca te-am ajutat. Bafta si sper sa iei decizia corecta!