| Secretarulanonim a întrebat:

Bună! Am nevoie de o părere.
Îmi place de un coleg de clasă, dar el a spus că o place pe prietena mea când a fost întrebat de un alt coleg.Prietena mea nu îl place, doar îl vede ca pe un prieten.Colegul o laudă și o complimentează pentru orice.Și pe mine, dar uneori.Eu am toate calitățile pe care le-ar vrea cineva.El este inteligent,frumos,elegant,politicos,manierat,amuzant,pri etenos, la fel ca mine.Ne plac aceleași materii și răspundem la toate materiile.
Ce să fac? Să mă bag între ei?
Îl plac de mult timp.

Răspuns Câştigător
| Raina90 a răspuns:

Bună! Am întâlnit și eu cazuri asemănătoare și din păcate mulți se află în această situație... Am încercat să găsesc soluții dar tot am ajuns la concluzia că nu poți obliga pe cineva să te iubească. Ai putea să observi ce are prietena ta și astfel ai să vezi ce apreciază el la ea. Dar trebuie să fii tu însăți, originală și unică. Pune-ți în valoare calitățile pe care le ai și găsește și mai multe activități în comun cu el. Poți să îl întrebi dacă are nevoie de ajutorul tău în anumite domenii în care te pricepi și îi poți dovedi astfel că ai talente. Chiar dacă nu va reuși, nu descuraja! Știu că e greu dar dacă nu funcționează, va trebui să renunți la el. În lume există mulți băieți. Poate că vei îți vei întâlni perechea, dar nu acum. Mi-aș fi dorit să te pot ajuta... Dar sper că vei reuși să treci peste!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa faci nimic, odata ce baiatul nu te place pe tine.
Mergi mai departe si iti traiesti viata fara sa te bagi nicaieri, intelegand ca dragoste cu sila nu se poate face si nici a obliga pe cineva sa te placa.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Din păcate, nu poți face nimic, trebuie să accepți situația așa cum e din moment ce băiatul place pe altcineva. Cel mai bine ar fi să nu te bagi între ei doi și să îți cauți pe altcineva, baftă!

| Siderat99 a răspuns:

Eu i-as bate apropouri, glume. Vezi cum reactioneaza.

| Rebecca19T a răspuns:

Nu. Pur și simplu accepți situația. Nu ai cum să îl obligi să te placă, practic este imposibil. Așează-te pe altceva, pe orice și uită-l.