| Ade4ever2389 a întrebat:

Buna,am o intrebare mai lunga si cat se poate de serioasa, sper sa nu ma judecati.
Acum 2 saptamani eram pe afara cu cativa "prieteni" (ulterior, cu 2 dintre ei nu am mai vorbit, s-au intamplat prea multe chestii si am zis ca e mai bine asa) iar unul dintre ei a spus ca are un fost coleg din generala care ar cauta o relatie (ambii au trecut in clasa a 9-a, desi la licee diferite) si eu am fost curioasa sa vad cum mai arata baiatul respectiv (il stiam de vreo 3 ani pentru ca am fost in scoala cu el,desi era cu un an mai mare decat mine si cum am mai spus,coleg cu baiatul care "ne-a combinat") si sincer isi daduse un glow up si desi parca simteam ca nu o sa iasa wow si e vina mea ca am fost atat de naiva,imi suradea ideea unei relatii,chiar daca nu avea sa dureze mult pentru ca am si examenul anul asta. Imi doream sa am pe cineva langa,am fost si la psiholog pentru niste teste de personalitate si mi-a iesit ca am nevoie prea multa de validare,asa ca m-am aratat interesata,iar baiatul respectiv a inceput sa ii scrie rizz-uri prin telefon celuilalt cand i-a aratat o poza cu mine.
In fine,acasa am observat ca imi daduse cerere de prietenie pe ig,asa ca i-am acceptat si doua lucruri care mi s-au parut ciudate au fost ca prima data mi-a spus ca stie ca ne cunoastem de putin timp dar sunt foarte frumoasa si ii cam place de mine si ar vrea sa fim impreuna. Am acceptat mai mult din curiozitate, apoi nu au trecut nici 5 minute si mi-a spus ca ma iubeste,ceea ce era ciudat avand in vedere ca nu ma vazuse in realitate pana atunci. Eu mna i-am spus ca si eu,chiar daca nu am avut sentimente prea mari pentru el.
Totusi,pe zi ce trecea si cu cat mai multe mesaje ne dadeam,incepuse sa devina cam pervers,mi-a spus legit ca are fantezii cu mine si tot felul de chestii din astea,ba chiar imi cerea poze fara nimic in partea de sus,desi eu nu i-am trimis evident,pentru ca le putea pune pe internet si nu voiam sa fiu facuta de cacao. La un moment dat s-a si suparat pe mine cand i-am zis ca eu nu trimit asa ceva pentru ca nu sunt pregatita si in ziua aia nu mi-a mai dat mesaj deloc,asa ca i-am dat eu mai pe seara si parea tot sec asa,el zicea ca nu e neaparat suparat pe mine desi are ceva sa imi spuna,asa ca mi-a zis ca el nu se mai simte bine in relatia asta si nu e pregatit (a durat toata treaba o saptamana,desi eu una nu prea o consider relatie pentru ca nici nu ne-am vazut deloc in realitate) si sincer pot sa zic ca m-am simtit mai libera,pentru ca nu mi-a placut personalitatea lui de la inceput,desi am vorbit cu el mai mult din curiozitate.
Bun,intrebarea mea e: cumva sa fi fost asta un plan din partea "prietenului" meu ca baiatul ala sa imi scrie chestii siropoase ca sa vada cum reactionez,dupa care sa imi dea cu flit de parca nimic nu s-ar fi intamplat si "prietenul" cu iubita lui care e si colega mea sa faca misto de mine?
Cred asta pentru ca ei nu m-au prea suportat de la inceput,odata ea a inceput sa ma scuipe random in par,m-a si fortat odata sa trag din vape (am tras doar o data si am scos dupa tot din gura, nu am tras in plamani) si odata am purtat pe afara niste pantaloni mai scurti pentru ca ceilalti erau la spalat si cu o geanta si ambii au inceput sa faca misto de mine ca zici ca eram venita de pe traseu.
In afara de ei mai am inca 2 fete cu care inca vorbesc si cert e ca si de ele au inceput sa faca misto, mai ales de una dintre ele care spusesem eu intr-o intrebare mai veche ca a facut ce a facut cu un baiat mai mare decat ea (acum ne-am impacat) si cealalta tot asa ne-a povestit recent cum au ras si de ea ca a transpirat.
Voi ce credeti?

4 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Dacă a trimis rizz și eu glow up atunci nu e brainrot si e sigma.

| Adrian20102010 a răspuns:

Zic că ar trebui sa te axezi pe tine, să fi atentă cu cine ești prietenă, să înveți pentru examen, depinde de tine, sper sa iei cea mai bună alegere pentru tine

| Ade4ever2389 explică (pentru Adrian20102010):

Asta zic si eu, anul asta mi s-au intamplat prea multe chestii de genul si din pacate de la atata stres am ajuns si la spital, deci nu merita sa stai cu astfel de persoane negative.

| Adrian20102010 a răspuns (pentru Ade4ever2389):

In viața cel mai bine e să te axezi pe tine însuți, familie, școală, adică prietenii sunt trecători, vin și pleacă, dar familia îți rămâne mereu alături, chiar dacă uneori deciziile lor nu ți se par bune ei mereu îți doresc bine, așa că sper sa fi fericită și să reușiți tot ce-ți propui