|

Buna! am o problema destul de mare pentru mine si vreau sa va cer sfatul: urmeaza sa intru in clasa a cincea. in clasa mea sunt doar 7 fete, din care cateva se muta si raman doar cu 1 prietena f buna. prietena acea nu vrea sa mearga la clasa de intensiv engleza, dar mama ei o obliga. eu nu vreau sa raman fara ea in clasa a cincea, dar nu prea am sanse sa trec chiar daca dau la instensiv(nu sunt prea buna la engleza, cum de altfel nu e nici prietena mea). vreau sa fac ceva astfel incat sa fiu cu ea in clasa neaparat. daca nu ma duc la intensiv raman intr-o clasa cu golani si nesimtiti. daca ma duc la intensiv ma duc intr-o clasa de genii(pentru ca toti copiii f destepti pe care ii cunosc eu se duc), deci asta inseamna ca o sa ma chinui si pentru prima mentiune. prietena acea a spus ca sta de vorba cu mama ei si incearca sa o convinga sa nu mearga la intensiv.(la mine mama ma lasa sa fac cum vreau). dar eu nu cred ca fata are sanse sa o convinga pe mama ei. ce sa fac ca sa raman cu ea in clasa? fac orice.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna.este super ca te intelegi asa bine cu prietena ta, dar nu cred ca este bine ca amandoua sa mergeti la intensiv engleza, mai ales daca nu te pricepi la engle.
da daca mama ei nu o lasa cu tine...asta e.sti.poate va veti certa, si atunci vei regreta ca ai mers la intensiv.si puteti ramane oricum prietene,chiar daca nu veti fi in aceeasi clasa.
dar daca tu chiar vrei sa fii cu ea,si nu o poate convinege pe mama ei, luati niste meditatii la engle, invatati peste vara impreuna.
succes:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Imi amintesc eu in clasa a5a am ramas doar cu o colega din cl 1-4 cu care nu prea aveam tangente.pana la sfarsit m-am inteles bine cu toate colegele...nu a fost greu deoarece in clasa a5a eram vreo 12 fete in a6a am ramas 6 fete iar in a7a am ramas abia 3 fetelaughingacolo mi-am facut si cea mai buna prietena cu care ma inteleg extraordinar si incearca si u sa dai la intensiv ca nu este deloc greu testul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand eram intra 5 a si eu am fost in aceeasi situatie cam asa ceva doar ca la mine mama pritenei mele vroia sa dea la un liceu de elita, dar norocul a fost ca nu era pregatita pritena mea deoarece ca o interesa liceul acela, pana la urma a luat niste note asa de mici la examenul ala ca a ramas cu mine in clasa si am ajuns amandoua intra 5 a la acelasi diriginte!
Deci stai calma si nu te agita! Daca ea nu vrea sa ia ar putea sa nu intre in clasa aia fiindca nu vrea si incaodata stai calma. Poate s-ar putea sa o convinga pe mama ei, doar e femeie si aia si ar putea sa inteleaga.
Vorbeste cu pritena ta si spune-i pur si simplu "Vreau sa fiu in clasa cu tine" ai sa vezi ca o sa fiti.
Dar daca nu e bun sfatul meu nu te agita ai sa cunosti si alti oameni tot asa eram si eu prietena cu fata de care ti-am povestit mai sus si acum nu prea mai vorbim decat salut si ce faci? deci ce e prea mult strica. Daca asa o sa va intalniti pe afara o sa mergeti la plimbare o sa povestiti fiecare de la scoala.Si prietenia o sa se mentina mai mult timp.
bye

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bine deci in primul rand: daca prietena ta nu reuseste sa o convinga pe mama ei atunci eu ti-as zice sa stai la clasa aia care nu e intensiv. si sa nu ii bagi in seama pe golanii si nesimtiti. pana la urma risti sa ai note proaste daca nu stii si sa fi exmatriculata sau ceva de genu. Sper ca raspunsul meu sa te ajute. Eu nu doresc funda! Eu mi-am fc cont ca sa ajut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand...nu trebuie sa ii intr-o clasa cu golani sau intr-o clasa cu genii... poti sa alegi altceva.iar prietena ta, daca vrea si ea, sa vina cu tine intr-o alta clasa ar fi foarte bine, daca nu poti sa-ti faci oricand un alt prieten cu care sa te intelegi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează