Sunt multe metode de a renunta la acest obicei nefast. Mai nou am vazut ca au aparut acele oje transparente amare. Eu am 18 ani si mi-am ros unghiile de cand ma stiu eu. De doua saptamani nu mi le mai rod si asta datorita unei carti pe care am citit-o : Self-discipline in 10 days. M-a facut sa am o alta viziune despre potentialul meu. Totul tine de autocontrol.
Si eu aveam exact aceiasi problema. Solutia au fost semintele si ambitia ca vine vara si cand toate prietenele mele o sa aiba unghiile [naturale nu in gel] facute si cu diferite modele m-am abitionat si mi le-am lasat sa creasca si acum nu mai am nicio problema iti trebuie doar ambitie si gandeste-te la ce ti-am zis eu sper ca ti-am fost de folos
Pai gandeste`te ca esti fata si restul au manechira frumos facuta. Se preocupa cum sa isi faca unghiile azi, isi arata mainile. Iar tu cand arati :-&. Eu am scapat de acest obicei
Exista un lac.pe care il poti cumpara de la farmacie![]()
este atat de amaar incat crede'ma mai bine mori decat sa iti bagi unghiile in gura![]()
sper sa te ajute. nu e foarte scump
Gasesteti alt hobbie nu numai asta ca esti fata si trebuie sa ai unghi frumoase funda?