| nucaraata a întrebat:

As vrea sa va cer ajutorul in legatura cu ceva. Stie cineva niste exercitii sau un tratament pentru a face ca fundul meu ( ma refer la muschii laterali) sa fie mai fermi, mai mari, mai atragatori. Caci eu nu am fundul bombat, da nu poti sa zici ca-l am plat. Insa este foarte ingust! Help me!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practică un sport. Tenis de câmp.
Pa, pa.

| Cosmin86 a răspuns:

Fitness. cele mai bune exercitii pentru un fund bombat : genuflexiuni cu haltera pe umeri ( squats in engleza ) si aparatele cu greutati pentru picioare, toate modelele fitness le folosesc pentru a avea un fund rotund si bombat si picioare frumoase.

Si vb si cu instructorul de la sala, sa-ti spuna ce sa mananci

| yoGigi a răspuns (pentru Cosmin86):

laughing ce sfat bun dai... cum frate sa faca genuflexiuni cu haltera. esti nebun? laughing Are 14 ani si posibil vreo 42 kg (crezi ca ii mai trebuie haltera? )

| Cosmin86 a răspuns (pentru yoGigi):

Eu doar i-am zis care sunt cele mai bune exercitii, poate folosi o haltera mica, sunt si special pentru copii, etc. Sau un aparat special, de-aia i-am zis sa si vorbeasca cu instructorul.

P.S. : nu a specificat ca are 14 ani si nu stau sa ma uit pe fiecare profil, ci raspund pentru intrebarea respectiva, intreaba ceva, eu am zis cele mai bune metode pentru aia, atat. Sa specifice mai multe detalii in intrebare daca vrea un raspuns mai bun.

| yoGigi a răspuns:

Usor... doar fa-ti un abonament la fitness costa 40 lei. maxim