Da şi mie mi se întâmplă şi nu este pentru prima dată. Am fost şi la spital vreo două săptămâni, dar nu s-a rezolvat nimic. Doctorii mi-au recomandat să nu mai mănânc foarte rece sau fierbinte, să mă feresc de expunerea îndelungată la soare şi să mă îmbrac bine iarna pentru că am o venă mai sensibilă într-o nară şi nu se poate face nimic din punct de vedere medical. Nu mai zic că mă trezeam noaptea şi aveam perna roşie de sânge, dar...asta e. Doar tu poţi avea grijă de tine, nimeni altcineva.
Multumesc, Asta e prima data cad mi se intampla, sper sa fie si ultima.Mama tot timpul imi spune sa am grija de mine dar eu n-o ascult.Asa suntem noi "Generatia de aur".
Şi eu îţi doresc să fie ultima dată. Oricum ai grijă de tine. Ai putea să îţi faci şi un test pentru coagularea sângelui să vezi dacă e ok sau nu. Poi să o asculţi că nu zice pentru ea. Eu sunt din generaţia de argint, că nu-mi place aurul.
Platina, esti o fata de platina
Da se poate spune şi aşa dacă te iei după avatar.
Hey! Imi dai si mie messul tau te rog?
vreau sa te mai intreb cate ceva.
Mă poţi întreba printr-un mesaj privat.
Spargerea vasului de sange nu se face din nimic; probabil o hipertensiune sangvina. Care poate apare si de la lovitura cu capul.Treaba e riscanta daca nu mergi rapid la medic; un mic cheag de sange in /pe creier te poate condamna pe viata