Poi... tu nu astepta sa te combine alta...du-te.si cere-ti iertare la el... dai si tu un sarut.si explica-i ca atunci ai avut niste probleme...si poate o sa fiti impreuna...
Eu spun ca te-a placut... dar s-a saturat sa se tina dupa tine. odata refuzat si-a vazut baiatu de treaba lui...si tu cred ca ai fi facut la fel ca el... daca nu si mai rau
Buna. Eu zic, ca te-a placut si poate inca te place dar cum tu nu ai vrut sa fii cu el atunci, acum numai vrea el."Ochi pentru. ochi, dinte pentru dinte"
. Incearca sa vorbesti cu el si sai explici, poate o sa fiti impreuna pana la urma.
Te pup, succes
Poate s-a suparat ca nai vrut sa fi cu el din prima... vorbeste cu el sa clarifici problema...succes
Poate a fost prea mare socul.pentru el ca l-ai refuzat... daca ii placea de tine avea putin respect pentru ca tu zici ca nu te saluta cand treci pe langa el...
Eu cred ca vroia doar o aventura si respingandu'l i'ai ranit orgoliu
si de aia refuza sa mai aiba vreo legatura cu tine
El a incercat sa bata joc de tine... dar tu nu ai acceptat si bravo tie.
tzineo tot asa si nu te da luata dupa prosti...
el a dorit acestea 6 luni ca tu sa-l crezi pe dinsul... si sa poata sa faca combinarea...
Un lucru este cert. Nu te iubeste, daca asta credeai. Voia doar sa se combine cu tine si atit. Faptul ca l-ai refuzat, l-a indepartat si din moment ce nici nu te mai baga in seama, l-a si ofticat. Scurt pe doi. De altfel din atitudinea asta deduci ce voia de fapt. Nu e sigur ca voia sa-si bata joc, dar nici ca voia ceva serios. Mai bine te uiti in alta directie, poate vezi unul sa merite atentia ta.
SweetALisea: E posibil sa te fi placut, dar pentru ca a primit deja raspunsul de la tine, considera ca nu are de ce sa mai insiste si face bine! Iar tu, daca ai deja o relatie, n-ar trebui sa mai dai importanta altor baieti in afara de cel cu care esti. Daca el a decis ca nu mai vrea sa se combine cu tine sau ca nu vrea sa mai vb cu tine, lasa-l... Face asta ca sa nu sufere prea mult si ar trebui sa te gandesti la asta.Ramai cu relatia pe care o ai si... i-ati gandul de la baiatul acela. Daca va considera ca nu poate sa stea departe de tine, iti va spune.
Anamariaonuc întreabă: