| Maria1609 a întrebat:

Buna! Ce atitudine ar trebuie sa iau ca sa fiu acceptata de copiii de varsta mea? As vrea sa fiu o adolescenta populara, si sa nu mai rada colegii de mine. Practic, sa fiu la fel ca ei si sa nu mi se Mai zica ca sunt cringe

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Invata pe rupte, s aiei numai note de 9 si 10 la scoala, sa stai numai cu mana pe sus, ca-n situatia asta profesorii te vor lua de copil foarte bun iar colegii de "fata desteapta" ceea ce-ti va creste popularitatea in clasa si ulterior in scoala, odata ce vei detine numai note de 9 si 10.

| Maria1609 explică (pentru Violleta2022):

Nu ai dreptate. Nu ma refer la invatat, ma refer la cum trebuie sa fiu ca sa par cool in ochii lor. Asa nu par cool

| Violleta2022 a răspuns (pentru Maria1609):

Nu ai cum sa fii cool in ochii nimanui, daca nu dovedesti ca esti fata desteapta si mai buna ca ei in tot ce faci.

| Alexhan a răspuns (pentru Violleta2022):

Pe mine ma faceau tocilar, dar mie imi place.

| Maria1609 explică (pentru Alexhan):

Ciudatule

| Alexhan a răspuns (pentru Maria1609):

Pai de ce sunt ciudat?

| MistarGoGu a răspuns:

De ce ai nevoie de " validare " si acceptare? Fiecare om este UNIC! Cu calități & defecte! Vezi ca " acceptarea " asta vine cu chestii nocive *( baut, sex sau droguri ) îți vor impune niște chestii! Examen de loialitate ca la mafioti! Nu treci nu intri in gasca lor! Întrebarea este : Merita?