|

Buna!

Ce materii se fac la Mate - Info, la liceu, si cam cate ore pe saptamana din fiecare?

Si o parere daca este bun acest profil?:X

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai,eu sunt in clasa a 9-a la Mate-Info. big grin Acum depinde la ce fel de Mate-Info vrei sa dai tu.Eu fac 4 ore de matematica:2 algebra, 2 geometrie, 2 de informatica, 3 de fizica, 2 de chimie, 4 de romana si cate 2 de engleza si franceza.
In clasa a 10-a se fac trei ore de romana...cred ca trimite o ora pentru chimie si la fel ca mai sus
In a 11-a faci patru ore de matematica, 2 de analiza si 2 de algebra si 4 sau 5 de informatica, 3 de fizica, 3 de chimie si mai putin din celelalte.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mate-info neintensiv : 5 ore de mate, 1 ora informatica, 2 ore TIC, 3 ore fizica, 2 ore chimie, 1ora geografie, 1 ora istorie, 1 ora logica, 2 ore biologie, 1desen/muzica, 2 engleza, 2 limba la alegere si ce mai ehee hee cam astea sunt cele mai importante. Profilul e destul de ok daca iti plac stiintele exacte si e perfect pentru ca poti opta pentru orice facultate. Succes>big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mate`info intensiv inseamna 4 ore de info/ saptamana, iar din clasa a 11-a 7 ore de info/saptamana. Mate`info bilingv engleza inseamna mai multa engleza si o materie(istoria sau geografia Angliei ) in limba engleza. De profilul mate-info intensiv engleza nu am auzit. La mine in liceu sunt impartite cum am scris mai sus.
Acum sa iti zic de ambele... la mate info intensiv sunt mai multe ore de info, te pregatesti mai mult si eu zic ca e ok, daca iti place informatica. La mate`info bilingv engleza... cica e greu, dar e chiar simplu. Sa iti zic de ce. Eu sunt la un liceu de renume si stii cum e. Vin profii la clasa aia, care se presupune ca e cea mai grea din liceu, si dau note din burta, ca trebuie sa ridice nivelul clasei, na. Aia din clasa aia sunt cei care chiulesc cel mai mult, nu invata mai deloc, absente nu au si au mediile cele mai mari din liceu. Cam asa e la mine in liceu. Depinde f mult de clasa, de profesorii care iti pica la clasa si de liceul in care esti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează