| andreeabobo a întrebat:

Buna happy
Cineva PRO LGBTQ+?
Daca sunteti LGBTQ sunteti OUT?
Cum v-ati dat seama sau cand mai exact ati constientizat ca sunteti LGBTQ +?
I-ati spus cuiva, care a fost reactia?
Las aici un video cu povestea mea! Este in engleza, posibil pe viitor sa pun si in romana. As vrea sa stiu si povestile voastre!

12 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Și tu ai găsit portalul "TPU" pentru a întreba asta...

| andreeabobo explică (pentru LPCTSTR):

Da! Vreau sa vad diferite opinii, sa citesc despre experientele oamenilor in legatura cu asta!

| aimullah123 a răspuns (pentru andreeabobo):

Tu esti LGBTQ? si Q de la ce vine?

| andreeabobo explică (pentru aimullah123):

Questioning sau Queer

Eu reprezint L din LGBTQ happy

| aimullah123 a răspuns (pentru andreeabobo):

Aaa, inteleg. Si esti acceptata in societate? Cum e grupul tau de prieteni cu tine?

Da sunt, am avut si experiente rele si experiente bune. Insa asta sunt. Prietenii sunt ok, nu am intampinat opinii negative in privinta asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru andreeabobo):

Saame?

| wpetterssone a răspuns:

Am înțeles că în categoria LGBT intră și asexualii. Consider că sunt asexual pentru că nu am dorința sau nevoia de a întreține acte sexuale cu fete sau cu băieți, ori procese de auto satisfacere.

| andreeabobo explică (pentru wpetterssone):

Da, poti fii demi sau asexual daca nu ai nici un fel de atractie

| wpetterssone a răspuns:

Nu am văzut filmul.
Eu sunt asexual, nu simt plăcere când stau cu băieți sa cu fete, nici să fac sex.
După ce am citit mai multe despre asexualitate, mi-am dat seama că sunt asexual.

| 67negrobio67 a răspuns:

Daca vrea cineva opinia mea profesionala, eu cred ca ar trebui sa va bombardam casele si sa va ucidem in masa. Ar trebui sa jupuim pielea de pe voi si sa organizam o tabara de concentrare in care sa va decapiteze si sa va arunce in foc si sa faceti dusul cel de toate zilele fabricat in Germania