anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp relatia mea cu mama nu mai este tocmai ok. Totul a inceput de cand am acceptat sa o las pe facebookul meu sa mai vada una si alta, insa fara sa stiu ca imi citeste absolut toate mesajele. A aflat anumite chestii nu tocmai ok dar totusi tipice pentru varsta de 17 ani jumatate. De atunci imi citeste absolut toate mesajele. Ora mea de intrare este 9 momentan. Iarna este 8. Vara este 9 jum. Nu mi se pare tocmai ok.cel putin asa vad eu lucrurile. Prietenele mele au ora de intrare 11...si ora creste pe masura ce inainteaza in varsta insa ora mea tor aceeasi ramane.Trebuie sa stau cu grija de fiecare data cand trimit un mesaj fiindca poate afla orice fac, zic. Fiecare om din punctul meu de vedere are dreptul la intimitate..fiind ultima zi din vara voiam sa merg la o petrecere ce are loc in fiecare sambata intr-un pub din oras. Nu vrea sa ma lase. Fara vreun motiv anume..desi toti se duc. Alta chestie ciudata ar fi ca nu ma lasa sa dau de carnet la 18 ani fiindca nu vrea sa dea o suma de bani aiurea iar eu sa nu fiu responsabila.Am avut o discutie pe tema varstei maturitatii si a spus ca aceleasi reguli le voi avea si la 18 ani, adica tot ora 8 intrarea in casa iarna si 9 jum vara.Ok, am inteles si asta. Ok am inteles sa imi citeasca toate mesajele. Ok am inteles si ora de intrare din perspectiva mea mult prea devreme. Dar totusi...am 17 ani jumate, deja merg pe 18. Cat ar mai trebui sa inteleg? Tin sa mentionez ca e despartita de tata de cand aveam 5 ani,deci nu am cu cine sa ma sfatuiesc, nici macar cu bunicii care nu imi vor intelege mentalitatea. Ce ar trebui sa fac? Vreau eu mult prea multe? Daca ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi.

9 răspunsuri:
| Xaya a răspuns:

Nu vrei prea multe daca umblati amandoua pe acelasi calculator iti schimbi parola de la Facebook si te deconectezi de fiecare data cand iti termini treaba, De la 18 ani nimic nu te mai poate opri

| Ellzzz a răspuns (pentru Xaya):

Nu e pe calculator...e pe telefonul ei. Am schimbat parola de doua ori si de doua ori a venit la mine cu telefonul intins sa ii bag parola. I am zis nu prima data si dupa m-a acuzat ca ii ascund chestii si ne am certat urat si pana la urma i am bagat parola...

Ea e pe telefonul ei iar eu pe al meu. E logata pe contul meu de pe telefonul ei. Am schimbat parola de doua ori, de doua ori a venit sa mi o ceara ca altfel ne certam urat

| Xaya a răspuns (pentru Ellzzz):

Fa-ti alt cont de care sa afle doar prietenii tai, si fi activa pe ambele in paralel. sau daca vrei sa nu iti afle secretele mai exista si whatsapp messenger. Pe ala nu poate intra decat daca iti fura cartela sau telefonul sau daca afla ca il ai si te obliga sa ii arati conversatiile. Eu alta idee nu mai am

Si totusi.ce parere ai despre tot, in general? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama ta exagereaza...si asta e putin spus.Pe bune? Ora 9? Eu trebuia sa fiu acasa la ora 9 cand aveam 13 anilaughingCum sa o lasi sa-ti citeasca mesajele? Wtf vorbeste cu ea, explica-i ca nu mai esti un copil.

| Ellzzz a răspuns (pentru anonim_4396):

Degeaba. Am incercat. Daca ii iau telefonul sa nu imi citeasca mesajele face scandal mare. Iar referitor la ora.a zis ca mi se pot intampla o gramada de chestii pe timp de noapte (ca si cum numai mie mi s ar intampla

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ellzzz):

Mda sigur te prinde un vampir.Doar nu mergi singura.

| Ellzzz a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu mai are rost sa ii zic ceva ca ma ia cu ''tu nu vezi cate se intampla la stiri?'' asa ca stau in banca mea