Heyy bunaaa:X nu pot zice ca daa haine anca nu mi-am luat aproape nimic
in vacanta am fost la munte la tara :Xiar in buk iar la tara :Xla buk tara
)am stat am slabit m-am indragostit mi-am umplut agendaa iar cu baieti frumos:Xin vacanta asta m-am enervat am plans am tipat m-am certat m-am laudat am facut ravagiii am fost o fetitaa reaaa
am primit un tel nou frumos:Xmiam facut suviteee :Xam fost eu o fata :Xnormala cuminte, rea, fitoasa, increzutaa
u?
Buna, ce sa facem, ajutam utilizatorii de pe TPU
Nu am ce sa pregatesc pentru scoala, un caiet ceva acolo, poseta e mereu la indemana.In aceasta vacanta n-am facut prea multe lucruri, pe acasa, cumparaturi, plimbari prin oras si tot asa
dar tu? Bafta in toate
Buna.; X>.
. mi-am luat o gramada de chestii pentru scoala.si sincer imi pare bine intr-un fel ca o sa inceapa... dar cel mai rau este ca se sparge gascaa![]()
...in vacanta asta am lenevit
>. u:*?
Ma duc maine la cumparaturi.Am un chef pe mine![]()
In vacanta am facut multe lucruri.Am muncit, m-am distrat si am socializat. Mi s-a mai dezvoltat latura asta dar nu prea mult![]()
Am ras foarte mult si am invatat la bancuri cu politisti si blonde![]()
Fara numar![]()
Am si citit deci nu am uitat scoala![]()
Pacat ca nu am citit ce imi trebuia
Batranul Sir Conan Doyle si biografiile imparatilor rusi au fost la mare cautare vara asta.La romana pentru clasa a 11-a n-am citit nimic
Dar macar la istorie o sa incep cu dreptul
Pff...multe! primul lucru:am strigat de bucurie ca a inceput vacanta! acum strig de tristete ca incepe scoala.mai sunt cateva zile si parca abia acum incep sa profit de ele:p. Apoi. m-am indragostit de vreo 4 ori, m-am enervat, etc.mai vreau o saptamana de vacanta! va rog! una singura! cer prea mult?
Domnuleeeeu întreabă: