| aADI a întrebat:

Buna, este normal ca la 22 de ani sa te simți singur? Ma simt total nașpa de 3 zile, lipsa de afecțiune, e prea mult sa zic depresie ultima relatie am avut-o de 6 luni care a durat aproape 2 ani. Nimic nu ma face sa ma simt mai bine, alergat, Fitness, doar la job e mai ok in rest chin total... Totul a pornit de la un început de relatie cu cineva dar s-a adeverit o mare dezamagire persoana aia (gen avea mai mulți baieti) și chiar am pus suflet. In fine nici când ne-am despartit amândoi in relația trecută nu m-am simțit așa.

Răspuns Apreciat de Editori
| Ella6 a răspuns:

Buna! e okay sa te simti asa, e okay sa te doara si poate chiar sa si plangi pentru a te descarca. E normal sa te doara separarea de un om cu care ai impartit anumite momente frumoase si chiar daca te-a dezamagit, tot nu poti trece atat de usor peste ea si este normal. Mai intai de toate, dupa ce te descarci de tot stresul, trebuie sa incepi sa te pretuiesti mai mult si sa realizezi cat de minunat esti si ca tu ai facut tot ce ai putut sa fie bine si sa mearga bine, doar ca unii oameni nu stiu sa aprecieze si trebuie sa fim constienti de asta. Trebuie sa realizezi ca meriti mult mai mult si ca poate ca a fost mai bine ca s-a intamplat ceva, pentru ca o persoana mai buna este pregatita pentru tine si te asteapta. Mai apoi, trebuie sa incepi sa faci din nou lucrurile pe care iubeai sa le faci inainte si sa te gandesti din ce in ce mai putin la ea. Incearca sa iesi cu amicii tai si sa te distrezi. Nu e cazul sa cauti deja sa gasesti alta persoana noua, deoarece tu inca esti prins in amintirile cu ea si nu vei face decat sa te ranesti atat pe tine cat si pe actuala. Asteapta pana te simti pregatit, apoi poti incepe sa cunosti alte fete, dar nu le cauta in disperare, lasa destinul sa-si faca magia si sa creeze ceva frumos fara graba. Esti tanar, ai o gramada de timp in fata si lucrurile se vor aseza asa cum trebuie, fara sa faci vreun efort enorm. Iti doresc o seara frumoasa si un somn linistit!

4 răspunsuri:
| DoarBogdan a răspuns:

Este ok, o sa treaca happy
Numai de 3 zile? S-au simtit alte persoane cu lunile asa. Sunt doar momente.

| Nemessys a răspuns:

Daca nu te-ai simti singur sau nu ai avea acea nevoie de a avea pe cineva langa tine, atunci nu te-ai putea numi om. Asa suntem noi oamenii, sa traim unii cu ceilalti.

| Clytia a răspuns:

E doar o stare de moment și cel mai bun lucru pe care ți-l pot spune e că nu o să dureze prea mult. Acum o săptămână am avut exact aceeași stare ca și tine. Ei, acum sunt total opusul. Știi ce m-a ajutat pe mine? Am meditat asupra situației, mi-am făcut "ordine" prin gânduri și am ajuns la concluzia că aveam nevoie să mai schimb mediul și mai ales să cunosc oameni noi. Exact asta am făcut și nu-mi pare deloc rău!
Acum, cred că incidentul cu fata respectivă te-a făcut să te îndoiești de tine, poate chiar să-ți pierzi puțin speranța. Nu te învinovăți, nu ai greșit cu nimic.

| Rihhana1 a răspuns:

Poate chiar ai tinut la ea de aceea suferi acum.
Incearca sa mai iesi din casa si sa gasesti persoane noi si o posibila iubita sa iti iesi din aceasa stare.
Eu tot 22 de ani am, daca doresti imi poti scrie in privat sa mai discutam.