Te poti inspira din viata de zi cu zi. Cred ca tuturor ni se intampla sa avem cate un castig, cate un esec
. Scrie despre prietenie, despre prietenii falsi, despre copilarie si viata asa cum ti-o imaginezi tu.![]()
Eu am facut o poezie "O primavara eterna" pentru ca pe atunci imi placea de un baiat cu ochii verzi ce ma duceau cu gandul la o primavara permanenta, ce nu se stinge niciodata
Eu uneori imi gasesc inspiratia in versurile melodiilor sau in starea de spirit pe care o am in acel moment.
Http://kiduuu.blogspot.com/
asta e blogul meu
dar da-mi add la id wtf_smileee si vb acolo mai multe ca si mie imi pl s kompun
pup
Poezia naturii
Copilarie pierduta
Jucaria mea
[Poti sa faci poezii despre copilarie, natura, iubire, copii, viata ta, chiar si poezii amuzante si fara sens.
Te poti gândi la : copilarie ( cum era cand erai mic, cum a trecut, cum nu va mai fi), o mama bolnava ( cum iti pare rau, esti descurajat dar totul va fi bine), un fel de descriere a animalelor ( pisica, catel, iepuraş), despre scoala ( cum a fost prima zi de scoala, cum a fost ultima zi de scoala stii tu :d), despre florile primaverii sau ale tuturor anotimpurilor). Pentru a-ti veni inspiratia trebuie sa citesti cat mai multe poezii. Sper ca te-am ajutat.
Te pup si succes cu poeziile!
POI UITE CEVA TITLURI:
prima dragoste; el; tipul cool; o floare.
pfff nu mai stiu
Pai...
cateva sugestii de titluri
:
"Dimineti adolescentine"
"Aripi deschise"
"Chemari necunoscute"
"Inceputuri"
cam atat... sper ca ti.au fost de ajutor
Pa!
liapaula întreabă:
AndRei110gGg întreabă: