| Fuxy a întrebat:

Eu simpatizez un baiat, dar ii este rusine sa vb cu mine. Acum cateva zile a fost nevoit sa vina cu mine in oras si am vb ceva cu el. El sta cu baietii, dar toate fetele sunt dupa el. Tot timpul se uita la mine si cand ma uit si eu la el isi intoarce privirea. El ar vrea sa vorbeasca cu mine, dar e mai mic cu un an si nu prea stie ce sa zica. La ruga am nimerit sa dansez langa el si ne-am zambit, dar a venit o fata si la luat de mana, iar el dansa intre noi. Atunci ea i-a zambit si s-a uitat la ea desi era cam urata. Fata aia a venit tot timpul langa el si era f bagacioasa. El vb doar cu fetele care el ii vb primele si pe urma se imprieteneste cu ele. Cred ca e de treaba numa nu se prea pricepe sa vb cu fetele. Mai are o amica f buna cre e si prietena mea, dar ea are iubit si mi-a zis ca e f de treaba si ca se jucau de cand erau mici impreuna. El e cam rusinos si cand suntem singuri doar daca vb eu cu el vb cu mine, dar cand suntem cu mai multa lume sta doar cu prietenii. AS VREA NISTE IDEI CUM SA VB CU EL CHIAR DACA SUNTEM CU MAI MULTA LUME LA SCOALA, CU PARINTII SAU SINGURI. Nu stiu cum sa ma comport in fata lui si cum sa il fac sa vb. Am impresia ca nici eu nu prea stiu ce sa vb cu el si va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Ruxandra_8921 a răspuns:

Parerea mea este sa devii tu stapana pe situatie daca el nu are curajul necesar... daca gasesti cumva subiecte comune pentru amandoi ti-ar fi mult mai simplu sa intri in discutie cu el...incearca sa aflii ce il pasioneaza. dar mare grija sa nu iti pierzi individualitatea, tu trebuie sa fii TU in felul tau unic si special, nu trebuie sa te schimbi in functie de comportamentul altora, adica vreau sa spun ca daca el este o persoana mai timida iar tu esti un pic mai curajoasa fa primul pas si asa poti afla daca te place. daca nu e asa consoleaza-te cu gandul ca nu te merita poate candva va invata si el sa-si ia viata in maini si sa fie capabil sa ia propriile decizii, sa devina barbat "cu acte in regula"pana cand se va intampla asta nu ai alta solutie decat sa incerci tu sa intri in vorba cu el, daca aveti subiecte comune e si mai simplu pentru tine.bafta!

14 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Inventeaza ori ce si vorbitzi incearca sa afli ce tema ii place si vb despre acel lucru cu el.

| Dorinel a răspuns:

Ce varsta are? du-te langa el spune-i sa vina la un suc nici nu stiu ce sa zic adica pana mea baiatu invita fata nu fata invita baiatu da se poate se invers in cazuri speciale...si cand mai intervine o "bagacioasa" i-a un AK47 si impusco laughing bafta

| Cryssy a răspuns:

Deci baiatul se vede ca e rusinos, asa ca fa tu primul pas.winking

| DoomNEzeu a răspuns:

Fi atenta. In orimu rand trebuie sa ii arati ca nu i-ai dat LBJF adica let`s be just friends si aruncai niste IOI adica indicator of interes; cand esti in preajma lui joacate cu parul, priveste in ochi cu timiditate pentru ca daca il privesti direct in ochi e ca un atac asupra lui, mai ales ca e si timid.Invital la un suc sau pune-l sa te ajute la ceva la sa participati doar voi doi. sper ca te-am ajutat

| andreyutzzu3 a răspuns:

Pai bagate si u in seama pur si simplu. Restul va veni de la sine

| iulyana a răspuns:

Dudu esti in urma cu noutatilehee hee...suntem in secolul in care acum fata invita baiatul. Hmm sa inteleg ca si tu esti timida...si asta e o problema... tu esti timida el e timid...tongue Fii mai indrazneata! Chiar si cand sunteti cu prietenii sau la scoala... du-te si saluta-l... ia-l de-o parte si spune-i ca vrei sa vorbesti un pic cu el. Si cu mai mult curaj incearca sa ii spui ce simti pentru el si intreaba-l daca si el simte la fel pentru tine. Si daca zici ca si el te simpatizeaza atunci e totul super ok! Si in plus incercarea moarte n-arewinking! Daca nu risti nu castigi nimic :*. Multa bafta scumpa :*

| cappodonna a răspuns:

Draga mea, nu iti stiu varsta si e pacat ca nu ai specificat-o, oricum eu am 22 de ani si ati pot spune din proprie experienta ca nu trebuie sa bravezi...fii naturala.La varsta adolescentei imi amintesc ca eram in centru atentiei fiind cea mai populara fata din scoala si cei mai tari baieti roiau in jurul meu, imi cautau prezenta dar doar ca prietena nu si ca iubita (fiind foarte baietoasa)...parerea mea e, ca acest baiat e cam ''tolomac'' daca ai e rusine dar asa sunt baietii se maturizeaza tarziu. Oricum sfatul meu este sa nu ati incepi viata sexuala de mica si, daca s-ar putea sa te mariti domnisoara ar fi ideal

| lili_1880 a răspuns:

Cati ani zici ca ai tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca e rusionos de ce nu il ajuti tu sa se destinda? Vb cat mai mult cu el, gaseste si tu subiecte aiurea dar nu stupide, incearca sa'l faci sa nu ii mai fie rusine.Cand e cu baietii e destul de normal sa se comporte asa cum se comporta, ca asa fac toti baietii la o anumita varsta si daca nu gresesc el are cam vreo 13-14 ani max 15.Deci e normal sa se poarte asa. Daca lui ii e rusine tu vb cu el fara rusine si cand vine "bagacioasa" aia... nu o lasa, "fura'l" de langa ea.Nu te lasa mai prejoswinking

Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce romantiiic! Marturisestei sentimentele intr-un mod cat mai discret incat sa nu-l sperii. Povesteste-i toate intamplarile tale placute si cele mai putin placute si la fel de discret roaga-l sa iti povesteasca ce crede el ca poate. Invita-l la tine si invata-l sa fie mai curajos doar e baiat nu fetita. Incearca sa-i devii o buna prietena si apoi...depinde de el. Succes si cucereste-l!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doomnezeu e... Ddumnezeu! tare tipu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va placeti reciproc nu vad care este problema, daca sunteti timizi amandoi nu o sa fiti impreuna niciodata, cand esti langa el intra in vorba si fal sa iti devina prieten, dupa care in marturisesti sentimentele. Nu vad alta solutie eu daca as fi in locul as face la fel. De multe ori pentru a avea ceva trebuie sa faci si niste mici sacrifici, ori cum iti doresc mult succes si sa nu dai cu piciorul in nici o ocazie care ti ce iveste caci ea nu vine a doua oara.

| purpleand a răspuns:

Buna! Din cate vad in intrebarea ta, baiatul acela te placehappy Sunt si eu cam in aceeasi situatie cu tinebig grin Oricum.cred ca ar trebui sa profiti odata de o ocazie in care esti cu el si sa spui ceva sau pur si simplu sa-i pui o intrebare simpla.lipsita de importanta. iar la raspunsul lui...sa continui pur si simplu acel subiect pentru ca asa, cu siguranta veti face o conversatie care va dura mai mult de un minutbig grin Cat despre modul in care ar trebui sa te comporti in preajma lui.CAT MAI NATURAL:d stiu ca e greu.si eu fac la fel.insa, incearcabig grin Baftawinking

| rattatuy a răspuns:

Eu cred ca tu trebuie sa faci asa ca sa-l cunosti mai bine sa-i stii interesele sau ce-i place ce probleme are! Iata atunci o sa poti sa vb cu el! ok?