| anonimmdicmjfmkfmcif a întrebat:

Buna fetelor, ce sa fac daca imi vine menstruatia la scoala? Funda mersi mult big grin

Răspuns Câştigător
| Carmen100 a răspuns:

Pai sa ai mereu un tampon, doua la tine. Cand te simti uda sau daca te patezi mergi la baie si ti'l pui. Daca te'ai patat rau ii ceri voie unei profe sa megi acasa sa te schimbi. Si mie mi-a venit intr'o zi la scoala, m'a luat prin surprindere. Am mers imediat la profa sa ii cer voie la baie. Mi l'am pus si in pauza m-am dus la diriga sa ii zic ca trebuie sa merg acasa sa imi iau tampoane laughing
Nu aveam nevoie mare dar am profitat si eu, am mai iesit putin pe strada, m-am schimbat, mi-am luat 2 tampoane si m-am intors la scoala laughing

8 răspunsuri:
| RebekahAndreea a răspuns:

Inaine de menstruatie simti de obicei anumite dureri, de burta, spate. Daca nu ti-a mai venit niciodatam poarta mereu cu tine un tampon in ghiozdan, toata fetele poarta asta cu ele. Cand te simti efectiv 'uda' mergi la baie si i-ati tamponul cu tine. De obicei prima daca nu curge foarte mult. Daca nu vorbesti de prima data, poarta mereu un tampon cu tine si altul pe care il porti deja si il schimbi la anumite ore. Ai grija happy

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Daca te-ai patat, pleci acasa.
Daca te-ai patat, dar nu atat de mult incat sa se vada folosesti un absorbant sau un tampon.

| anonimmdicmjfmkfmcif explică (pentru RebekahAndreea):

Mersi mult, cred ca o sa iti dau fundita big grin

| anonimmdicmjfmkfmcif explică:

Vreau mai multe detalii!

| Seepty a răspuns:

Cumparati niste tampoane sa le a-i la indemana oriunde ai merge nu numai la scoala.

| Solitude15 a răspuns:

Pai mereu la tine in geanta trebuie sa a afle un tampon sau un absorbant dar cum au spus altii ca inainte de menstruatzii ai anumite dureri poate fi diferit eu de exemplu nu am dureri nici de un fel big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce ai face si daca ti-ar veni acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai şi priveşti minunata privelişte de după geam în care frunzele foşnesc uşor sub calda adiere a vântului primăvăratic. Ce altceva ai putea face? Nimic. Ajungi acasă şi faci ce vrei.