anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numesc Cristina si am 17 ani vreau sa povestesc despre prietenul meu de care m-am despartit de curand era de o varsta cu mine... l-am iubit foarte multe si inca tin la el, tot ce pot spune este ca nu reusesc sa-l uit. Dati-mi un sfat va rog ce sa fac el acum are prietena si spune ca o iubeste si ca nu mai vrea sa ne "impacam" niciodata! desi nu stiu ce sa mai credsad stiu ca m-a iubit la inceput, dar pe zi ce trece se schimba tot mai mult, nu-mi mai rasp la tel avea mesaje ciudate in tel...sad cum sa-l uit? ce sa fac sa-l uit?sad ajutati-ma! sad
pupici:*:*:*

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca el nu mai vrea, nu poti sa il obligi, accepta realitatea, viata merge inainte, capul sus si nu te lasa umilita pentru el, e greu sa uiti dar nu imposibil...ai sa realizezi peste cv timp k a fost doar un episod din viata ta si k vor urma altii in decursul vietii...

| Annitu a răspuns:

Nu stiu ma...si eu am probleme de genul asta...nu vreau sa te dezamagesc, dar NU-L POTI UITA ASA USOR MAI ALES CA-L IUBESTI... pup:*:*:*

| moonY a răspuns:

Pai.cred ca ti'a spus si el :nu'ti raspunde pentru ca nu vrea sa va impacati, o iubeste pe ea.
spui ca te'a iubit la inceput. o sa ti se para ciudat si dureros. dar iubirea chiar poate disparea! cat despre sfaturi.nu stiu ce te'ar putea ajuta. evita sa cazi in melancolie, evita melodiile siropoase care cu siguranta iti amintesc de voi si te intristeaza, incearca sa fii ocupata tot timpul. iar seara, inainte de a adormi.chiar nu stiu ce ti'ar putea indrepta gandurile spre altceva decat el. fa'ti planuri pentru a 2a zi.

| fabiola a răspuns:

Daca l-ai iubit, nu o sa-l uiti niciodata! Dar o ordine in mintea ta trebuie facuta, trebuie constientizat ca dragostea este facuta pentru 2, nici pentru unul, nici pentru trei. Daca el nu te mai iubeste, tu vei trai cu iluzii care iti spulbera timpul. Apreciaza ca ti-a spus adevarul in fata, ca nu te-a tradat si mergi mai departe.Stii uneori o dezamagire deschide drumul fericirii!

| fabiola a răspuns:

Sergiu25bc imi dai voie sa te contrazic, cum adica daca te reindragostesti, nu mai pui suflet si sentimente ca sa nu mai suferi. Dar nu cumva va suferi celalalt? O dragoste in care nu pui tot sufletul se mai cheama dragoste?

| Ben. a răspuns:

E o carte de telefon pe langa tine. suna la 2 numere.al treilea precis vrea sa iasa q tine si o sa t iubeasca mai mult decat exu'

| sergiu25bc a răspuns:

Buna.Am patit si eu astfel, dupa o relatie de 2 ani, din care 1an si 6 luni am stat amin2 in apartamentul meu.Si canfd m-am despartit am suferit f mult.Eram distrus, nu am vb cu nimeni, si dupa 3 zile de nemincat, nu prea am dormit, am ajuns la spital.Acuma depinde cat timp ati fost impreuna, intr-adevar daca ai stat ceva timp cu acea persoana, iti va veni f greu, dar treptat vei reusi sa treci peste.Se spune cu timpul rana se va vindeca.Chiar daca acum sunt single, si am ajuns la concluzia ca nu mai trebuie sa pun atit de mult suflet si sentimente in o relatie, pentru simplu fapt ca mereu s-a terminat rau si ma suferit. Timp de 1 luna de zile am trait cu tratament anti depresiv, acum nu mai trebuie sa iau tratament. Zic asa de va fi sa ma reindragostesc din nou voi fi f atent.Ptr ca am cazut prima data in depresie, si mi-am revenit. Daca cand a 2 oare imi revin mai greu, si nu vreau sa cad cumvasadCred ca ca timpul vei reusi sa treci peste.Ai abia 17 ani esti f tanara, fata de mine 25 ani, pina vei ajunge tu la 25 ani vei avea ocazia sa mai cunosti baieti.Iti urez mult succes si capul sus, viata nu s-a terminat la acest baiat.Ai grija de tine Cristina si nu mai fi suparata ca faci riduri am glumit okhappy

| bibitza a răspuns:

Si eu am patit ceva asemanator...am stat cu cineva o perioadata f scurta de timp...0 luna jum dar ajunsesem s tin f mult l el... m ajutase sa trec peste 1 dezamagire in dragoste...totul era perfect dar ne-am despartit din cauza unei neintelegeri... oh go on 5 luni am plans dp el 5 luni j noi nu statusem decat o luna jum laughing...problema a fost ca vb cu el la tel...prin mesaje p mess ne mai si intalneam... vb k amici dar ne adukeam aminte de toate clipele frumoase...2prostii!big grin. apoi am inceput sa ies cu un amic de-al lui k amici si ne-am inteles f bine (el devenise f agresiv si gelos, credea k il voi astepta toata viata)...si am inceput s ies cu baiatul acela... j apoi am inceput s ne dam seama k nu mai putem sta unul fara celalalt si acum dupa aproape 2 ani rad de fraptul k, credeam k nu voi mai iubi nikiodata.incearca s iti indrepti gandurile si inima catre altcineva, in timpul liber citeste sau fa orike ce nu are legatura cu elwinking. succes! :*

| divutza a răspuns:

Pur si simplu.nu te mai gandi la el.incearca sa iti gasesti pe altcineva...ai sa vz k vei fii preocupata de aceea persoana...chiar daca nu o iubestihappy

| divutza a răspuns:

Mi s`a intamplat si mie exact la fel...si m`am intanlit cu el dupa 2 luni(la cererea lui disperata...ma suna intr`una, ma stresa pe mess-doar cand era beat)si am aflat ca de fapt nu era cu nimeni si ca a fost influentat de prieteni. Ar fi mai bine sa iti gasesti pe altcineva, asa vei reusi sa il uiti happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce se intimpla cu tine e ceva normal"Lumina stinsului amor ne urmareste inca"dar cred ca ai puterea sa treci peste...