| MadalinaDaiana a întrebat:

Buna!tongue Am o problema nu e chiar asa grava... De la o luna de cand a inceput vacanta de vara am incept sa dorm pana la 12 poate si mai mult straight face Si ma gandesc ca nu mai e mult pana incepe scoala si o sa trebuiasca sa ma trezesc pe la 7... Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai dor atata?happy

Răspuns Câştigător
| aniohetova a răspuns:

Heeei happy Mai ai atat de putin si incepe scoala si tu gandesti la ea de acum? Iti spun eu. Bucura-te in continuare de vacanta, de atata somn, de libertatea de a dormi fara limita pentru ca mai tarziu ai sa-i duci dorul. Lasa grijile astea acum. Nu te mai gandi la viitor, traieste prezentul happy Iar cand vei incepe scoala, crede-ma in 3 zile te vei obisnui singura. Asa ca distreaza-te acum si dormi cat vrei happy

5 răspunsuri:
| darkglass a răspuns:

Sa te pui la somn mai devreme, poti sa iti faci de regula un program de dimineata cum ar fi:te vei trezi la 8, mananci ceva usor si mergi la alergat vii inapoi si mananci ceva

| ElLa_8360 a răspuns:

E din cauza caldurii.Multi se confrunta cu problema asta, stai linistita. Poti sa incerci sa te culci din ce in ce mai devreme, ca sa te obisnuiesti cu progamul.si incearca sa te speli pe fata imediat ce te trezesti.

| Zoet a răspuns:

La ce oră te culci seara?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh,si eu fac la fel.In cazul meu e leneveala.big grin
Incearca sa te culci la ora 10:30 seara si sa te trezesti la 8-9.Sa,,exersezi,,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A,si ti-ai putea programa creierul sa se trezeasca cand vrei tu.La mine functioneaza.winking