| valerikaa a întrebat:

raspundeti sincer, am 154 cm, 45 kg si 12 ani, credeti ca sunt grasa? stiu ca nu este normal la varsta mea sa ma gandesc la asta dar, nu mi se pare normal cand alte fete de varsta mea au 39 de kg, si eu 45 sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce contează părerea noastră? Eu dacă îţi spun acum că eşti grasă schimbă ceva? Sau dacă îţi spun că nu eşti grasă schimbă faptul că eşti grasă?
Asta nu înţelegeţi voi, părerea lumii nu contează. Dacă tu eşti mulţumită de cum arăţi poţi avea şi 200 kg. (Bine, exagerez)
Nu eşti grasă, şi oricum eşti mică. Eşti în creştere, cu timpul te vei înălţa şi vei slăbi. Deci nu îţi fă griji în privinţa asta de la 12 ani.

5 răspunsuri:
| NarutoFan134 a răspuns:

La varsta si inaltimea ta esti ok. Crede-ma, si eu am trecut prin asta, doar ca la 11 ani. Acum am 12, ca tine.

| valerikaa explică (pentru NarutoFan134):

Cate kg ai?

| NarutoFan134 a răspuns (pentru valerikaa):

Acum am 40 kg.

| JustAnAnonymousQuestioner a răspuns:

Draga mea, la inaltimea ta este sanatos sa ai intre 45 si 53 de kg, deci esti ok. Si inca ceva (nu stiu cat te intereseaza acum, dar poate da): baietii nu se uita dupa scanduri, ci dupa forme.

| valerikaa explică (pentru JustAnAnonymousQuestioner):

Poate, dar nu imi place de mine... in plus am si celulita la varsta asta! si pot s-a spus ca sunt chiar plinuta, chiar daca nimeni nu crede asta, de aceia am cerut parerea