De ce trebuie sa fie rau in fiecare an de ce va trebuie baieti
de ce sa va milogiti la ei
sunt mica mi-am facut ziua doar de cateva ori si in ultimii ani deloc dar pot sa te asigur ca cea mai tare petrecere a fost atuci cand mi-am invitat doar cele mai bune prietene si am petrecut impreuna
cu prietenele cele mai bune fie cas 2 fie ca e una fie ca sunt 100 merg intotdeauna jocurile de copii mici, cu ele te completezi si gasesti intotdeauna deauna o modalitete de distractie la oriunde te-ai afla inchiriaza o garsoniera la u cunoscut timp de o zi sau du-te la cabanuta ceva la munte e ff frumos la bran de exemplu.
sau sfatul meu ce as face eu nu as mai da nici o petrecere si as strange bani sa imi iau ceva dragut un telefon sau o noua garderoba de haine si as fi de invidiat cu ochelarii mei gabbana sau fusta de la armani sau silicoane
daca ai nevoie desigur
La multi ani! [ pentru. cand va fi ^^ ]
Si mie mi`e ziua miercuri si m`am gandit sa o tin sambata intr-un restaurant asa mi se pare ca ar fi cel mai bine, iar apoi ati putea sa mergeti in parc sau in oras sa va distrati [ asa am facut eu dar nu au venit toti numai cei mai buni prieteni. ] acasa nu imi place chiar daca avem loc e prea aglomerat sau nu stiu dar nu imi place deloc.
Distractie placuta oricum! x
E rau pentru ca lipsesc baietii, cu toate ca fetele ar trebui sa fie "inima petrecerii"
de unde esti? imi plac petercerile
La multi ani...:*
Eu nu prea mai imi fac ziua. D ce sa cheltuii banii aiurea? Mai bine imi cumpar ceva.