| Bogdan8102 a întrebat:

Despre ce pot vorbi cu o fata si cum ar trebui sa incep conversatia?

Răspuns Câştigător
| GazzaRecordsRo a răspuns:

Totul incepe cu un buna, cand vorbesti cu o fata incearca sa nu o faci sa se plictiseasca ( ceea ce este destul de greu ca doua persoane sa nu se plictiseasca cand discuta ), cauta subiecte comune despre care puteti discuta ( daca nu are subiecte comune cam greu sa legi un dialog ), incearca sa te faci special ( cand discuta cu tine sa vada ceva ce nu vede la nimeni, ceva al tau special ce te defineste ), daca iti raspunde greu sau te lasa cu seen nu este cazul sa insisti, oricum mult succes

3 răspunsuri:
| petitconseil a răspuns:

Daca ti-ar place cu adevarat fata aia, conversatia ar veni de la sine, fara sa te mai framanti tu acum cum sa incepi si cum sa continui.Intelegi? Cand e ceva important si adevarat de discutat, vorbele vin singure.Ma faci sa cred ca tu doar vrei sa te chinui sa vorbesti cu ea, altfel nu vad situatia asta...

| Bogdan8102 explică (pentru petitconseil):

Asa este, ma chinui... Faza e ca imi raspunde greu la mesaje si a inventat motive cand a fost sa o invit sa vorbim fata in fata, e caracter incompatibil... Mersi de raspuns, acum stiu ce imi doresc laughing)

| petitconseil a răspuns (pentru Bogdan8102):

Ai timp sa gasesti fete de viata si compatibile cu tine, nu are rost sa grabesti sau sa fortezi lucrurile daca vezi ca nu merg din start.Ma bucur pentru tine ca stii acum ce iti doresti. big grin Succes!