| ralucutza_6101 a întrebat:

Buna seara TPU, sper sa nu va stresez iar cu problemele mele, dar imi place de un baiat si am fost sigura ca si lui de mine pentru ca sambata seara m-am sarutat cu el si mai multe chestii [nu va ganditi la...], dar azi imi spune ca sa uit totul, ramanem amici si tot felul de prostii ca a stat cu mine sambata doar de distractie si eu nu stiu ce sa mai cred, eu chiar il plac dar voi ce ziceti... el ma place pe mine?

6 răspunsuri:
| kittykat a răspuns:

Eu spun ca un prieten care te pastreaza doar pentru,, distractia lui,, nu iti este prietena... daca el te-a sarutat si apoi ti-a spus sa uiti inseamna ca ori te-a probat ca sa spun asa ori voi chiar nu aveati ce face deci eu spun ca NU nu te place asa ca idem oby

| PetreConstanta a răspuns:

Numai pe el poti sa-l intrebi Un sarut = nimic

| ElenaErika a răspuns:

Cred ca isi bate joc. E un profitor ca de altfel majoritatea baietilor. Ar trebui sa uiti de el. Nu e de tine

| ralucutza_6101 explică:

Da, dar nu stiu de ce M-a blestemat Dumnezeu sa ma indragostesc numa de fustangii crying

| Al3x_8582 a răspuns:

Pai daca a putut zice asa ceva ...cu parere de rau as spune ca nu te place thinking

| oby a răspuns:

Uita de el si fa-ti alt prieten.Nu numai el e pe pamant sun multi multi baieti frumosi