| nuconteaza0943 a întrebat:

TPU va rog sa răspundeti dacă puteți. Este primul an de școală când mi se întâmplă asta. (clasa a 8-a). Știu ca sunt în semestrul 1, dar am luat un 2 pentru ca nu am învățat și am și 2 teme nefăcute, la a 3-a îmi mai trece unu... În special are ceva cu mine parca, au mai fost 2 colegi care nu au învățat azi și au trecut cu vederea, țin sa menționez ca am avut media generala 8 anul trecut. Doamna îmi spune ca pot fi de 10 dar sunt "brânză bună în burduf de câine" happy, a zis ca îmi pune note rele ca să ma învăț minte și sa muncesc mai mult. E un an greu, mi-e frica foarte tare, probabil imi va ieși media măcar 6, dar ma va baga în examen? Voi ce ziceți? Păreri.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sustinerea examenului de evaluare nationala nu este conditionata de media clasei a VIII-a, important este sa promovezi clasa.
Si nici un profesor sau chiar conducerea scolii nu te pot impiedeca sa te inscrii la acest examen, daca ai promovat cl. a VIII.

| RacPac a răspuns:

Poți sa ai 5 pe linie... Nu ai treaba ca în examen intri

| emilllyya a răspuns:

Important este sa promovezi clasa. Incearca sa inveti mai mult si sa o rogi pe profesoara sa te asculte cand te simti pregatita. Bafta la examen si la admitere