anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:* Asi vrea sa va cer parerea:Iubitul meu tot da like-uri la poze de-ale fetelor, la 2 fete le-a dat la toate pozele si nu stiu ce sa cred,voi ce ziceti? credeti ca ii atras de ele? sa ma despart de el? Vreau raspunsuri serioase, multumesc:*

Răspuns Câştigător
| SweetSecrets a răspuns:

Poate sunt doar prietene din gasca lui si in cazul asta n-ar fi cine stie ce daca le-ar da un likehappy.Sau poate si el a primit like-uri de la ele si s-a gandit sa le dea si elwinking! Nu e ceva atat de grav incat sa te desparti de el dar ai putea sa-l intrebi asa in gluma cine sunt, nu ca si cum l-ai lua la interogatoriubatting eyelashes.Nu e ceva foarte grav daca nu ajunge sa devina un obicei in a da like-uri la orice fata. Daca sunteti impreuna asta nu inseamna ca tu nu poti da likeuri la randul tau la alti baieti dar sa nu exagerezi:*.Un like nu are o foarte mare importanta dar depinde si de comportamentul lui in general(adica daca se da la alte fete ar fi cazul sa va despartiti)Sper ca te-am ajutat:*happy!

7 răspunsuri:
| LexyLexx a răspuns:

In locul tau l-as manca x_x! hmmmm... straight face

| ეΓმzყlἶfპ a răspuns:

Nu trebuie sa te desparti de el pentru ca da niste like-uri big grin.

| DieBitch a răspuns:

mă fată cum să te desparți din motive d-astea? o dat boala facebook-ului peste tine? laughing
Ești întreagă?

| ეΓმzყlἶfპ a răspuns (pentru DieBitch):

Nu e laughing)))))

| MsBeatrice a răspuns:

Buna nu trebuie sa iti faci griji pentru niste like-uri... Poate le apreciaza pozele dar nu conteaza asta. Vorbeste cu el ..si va rezolvati problema. Sper ca te-am ajutat!

| DieBitch a răspuns (pentru ეΓმzყlἶfპ):

Văd...
în fine thinking

| Nolkyz a răspuns:

Şi dacă e atras de ele, ce? E normal! Nu ai cum să fii atras doar de o singură persoană. Poţi să iubeşti o persoană dar în acelaşi timp să simţi atracţie şi pentru altele. Dar asta nu e un motiv de îngrijorare. Dacă persoana te iubeşte cu adevărat, nu va renunţa la tine pentru cineva pentru care simte doar atracţie.