Pai ar trebui pentru incepui sa ii spui un 'buna' sau sa o azuti cand e intr-o situatie nasoala, cand o veti sa ii zaambesti ca ia va reactiona. Daca si ia iti face un gest frumos inseamna ca vrea sa va cunoasteti. Funda
Buna!
Nu e niciodata usor sa-t exprimi sentimentele, mai ales daca esti baiat (fara suparare). Consider ca o abordare directa nu prea merge deoarece o cunosti pe fata asta de mult timp. Adica nu stii cum va reactiona daca ii trantesti un buchet de flori in fata si dupa aceea o inviti in oras. Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesi cu ea, sa-i spui ce simti. Sa fii sincer si sa scapi de emotii ca sa nu tremuri sau balbai ca o ve face sa se simta prost pentru tine. Si ultimul lucru pe care-l vrei e sa iasa cu tine doar din mila! Poti incepe usor, ceva in genul ''As vrea sa-t spun ceva..." si dupa aceea ii spui ca o placi. Fii cat mai sincer posibil si las-o sa-si dea seama de asta!
Buna! Stiu cat de greu e atunci cand baietii incearca sa`si exprime sentimentele.La inceput ai poti cere ID-ul si acolo incearca sa vorbesti cat mai mult cu ea pe mai multe subiecte. Apoi incet incet ai poti cere numarul de telefon, apoi o poti invita nu stiu la un suc. Si nu uita zambeste mereu, fetelor le place asta, o poti cuceri cu zambetul tau.Si nu fi mistocar, pentru ca fetelor nu le prea plac baietii care fac misto de ele.Si nu trebuie mereu sa-i arati ca esti fericit, las`o sa-ti vada si partea sentimentala, atunci cand esti suparat. Oricum fii tu insati si sigur te va place.
Sper sa o cuceresti!
Bafta!
Buna! Eu ne prea vreau sa ii spun asa direct ca imi place de ea. Vreau asa mai pe ocolisuri sa vad daca si ea simte ceva pentru mine.Mersi de raspuns.
Mariana123stoina întreabă: