|

Buna TPU. Ofer Fuunda mare! Stiu ca am ales gresit categoria, dar aici se intra cel mai des. Acum sa va spun "problema" mea. Scoala mea a fost fondata pe data de 9 mai, acu' muulti ani. Pe 9 mai, va fi un concurs, legat de tarile Europei( de 9 mai e si ziua Europei). Fiecare clasa din gimnaziu pana la liceu, ia prin tragere la sorti cate o tara. Clasa mea a prins Germania anul acesta, ca si anul trcut ( ce noroclaughing). Tema de acest an este "Festivaluri". Ce festivaluri renumite stiti din Germania. Imi puteti da niste link-uri cu niste costume care se poarta de festivalul cutare. Putem sa ducem mancare, adica ce se mananca si bea la festivalul cutare. Muzica la fel, ce mai putem face? Aveti niste idei? Steaguri, machete. orice idee e binevenita, dar atata timp cat sunteti seriosilaughing. Multumesc mult!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai renumit este OctoberFest care se sarbatoreste idin septembrie pana in octombrie:http://ro.wikipedia.org/wiki/Oktoberfest
Iata alte informatii:In ianuarie exista cateva evenimente, dintre care cel mai important este festivitatea celor Trei Regi Sacri. Februarie este luna Carnavalului (Fasching), in aproape fiecare oras din Germania desfasurandu-se mari petreceri si parade. Cu toate ca este adevarat ca unele carnavaluri se sarbatoresc pe 11 noiembrie, adevaratele festivitati incep in februarie. Cele mai populare orase unde se sarbatoreste carnavalul sunt Aachen, Cologne, Dusseldorf, Mainz, Munchen sau Muenster.

Martie marcheaza inceputul primaverii si sfarsitul iernii, asa ca au loc multe festivaluri si evenimente. Exista un festival pentru copii si, de ce nu, pentru intreaga familie; este vorba de Festivalul Primaverii Spandau din Berlin; aici sunt trenulete, carusele, tarabe cu mancare si focuri de artificii. In Munchen se sarbatoresc saptamanile berii puternice, o bere traditionala care este preparata pentru aceasta ocazie. Berea trebuie sa contina in jur de 6.5% alcool, de unde ii vine si faima de „bere tare".
In aprilie cele mai importante festivaluri sunt legate de primavara. In Frankfurt, Hamburg si Munchen au loc multe targuri de primavara, in timp ce Dresda gazduieste saptamana Festivalului de Film si Dans International. Dar cea mai importanta sarbatoare din aceasta luna este Pastele; este sarbatorit la 46 de zile dupa Miercurea Cenusii (inceputul postului). Germania are multe traditii in timpul acestei sarbatori precum oul de Paste, frumos decorat, mielul pascal, iepurele pascal si focuri de Pasti, printre altele.

Luna mai este plina de evenimente anuale, festivaluri de primavara si vara si multe festivaluri de muzica. In aceasta luna Germania este cu adevarat frumoasa, plina de culori si locuri interesante de vizitat. Cele mai importante evenimente sunt Festivalul Primaverii din Munchen, Festivalul Bodensee de pe lacul Constance din Friedrichshafen,...2014 - 2102 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite aici...e cel mai renulit fastival din Germania :
http://ro.wikipedia.org/wiki/Oktoberfest

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează