| Alejandra4785 a întrebat:

problema sta in felul urmator, eu si prietenul meu suntem impreuna de 1 an si ceva, lui i s-a stricat telefon iar eu i-am dat un telefon sa il foloseasca insa acestuia nu ii mergea tachu deloc decat puteai sa raspunzi si sa inchizi,(eu avand 3 telefoane,)el mi-a spus ca imi da telefonul inapoi ca nu poate sa vada nimic daca nu merge sa umbli in meniu in nimic,(eu mai aveam un telefon iphone 4 dar nu era original era copie )si i l-am dat pe acesta la acest telefon i se stricase incarcatorul iar el a spus ca face rost de incarcator si a facut rost, el a plecat la camp si a uitat ca avea telefonul in buzunar si i-a spart tachu la telefonul asta iphone 4 i s-a crapat intr-o parte.el mi-a spus ca il face si nu la mai facut. Dupa aceea cand ma intalnesc cu el il vad cu un jaf de telefon fara camera fara nimic insa telefonul era destul de bun.eu i-am spus sa imi faca telefonul ala iphone 4. dar el la facut pe acela care nu ii mergea tachu.Acum nu stiu am facut bine ca i-am dat telefoanele alea.vo ce credeti?

eu acum vreau sa ii cer inapoi telefoanele dar nu stiu ce pretext sa inventez. spuneti-mi voi dau funda!

3 răspunsuri:
| Alejandra4785 explică:

Iar acum ca la facut pe acela il vreau inapoi

| AlleAlllexandra a răspuns:

Poi,spune-i cu frmosul... Spune-i ca tu l-ai ajutat,si ca iti vrei telefonul inapoi,sau daca il tine el,sa-l foloseasca, sa nu mai foloseasca jaful ala. Cat in privinta iPhone-ul, nu stiu ce sa zic, ii spui sa ti-l dea si pe acela inapoi, si ti-l repari tu...Macar atat, daca nu-l repara. Funda? PLS.

| Dahliaa a răspuns:

Bună! Spune-i că acela e telefonul tău și n-are dreptul să facă ce vrea cu el. Explică-i că acum, dacă are telefon să îți dea telefonul pe care i l-ai dat. Înseamnă că nu mai are ce face cu el. Sau spune-i că dacă a avut bani să își ia alt telefon, are bani să ți-l repare și pe al tău. Sper să rezolvați problema asta! Pa, pa!