| Alejandra4785 a întrebat:

Buna TPUsad am nevoie de sfaturile voastre.Eu i-am dat prietenului meu 2 telefoane cu imprumut un LG, si un iphone 4((nu era original Iphone 4 era chinezesc)iar iphone 4 acesta el s-a pus pe el si i-a crapat ecranu iar acum nu ii mai merge tachu mi la stricat.LG acesta l-a scapat in apa si cica nu mai incarca bine si la dat la schimb pe un Samsung, iar acum la stricat si pe acesta.Eu i-am reprosat lui ca mi-a stricat telefoanele iar lui i-a venit draci si a inceput sa imi zica ca ce ii scot ochii ca o sa mi-le plateasca,si dupa aia el a spus ca o termina cu mine, m-a blocat pe facebook,mi-a dat ignor pe mess,iar aseara cand am vorbit cu el la telefon se prefacea ca ii este rau ca a fumat un pachet de tigari si nu a mancat toata ziua(acum nu stiu daca i-a fost rau,). Problema este mult mai grava eu m-am culcat si cu el din pacate,Regret enorm ca m-am culcat cu elsad,Insa nu mai pot da timpul inapoi, regret enorm, prietenele mele spun ca el si-a batut joc de mine si a facut ce a vrut din mine, in legatura cu telefoanele eu i-am dat niste lucruri bune iar el le-a stricat(Iphone 4 ala mi l-a dat inapoi stricat.). Insa nu stiu ce sa mai fac il iubesc prea mult si nu pot sa stau fara el, pur si simplu nu pot.Ce as putea face dati-mi voi un sfat?sadsuntem impreuna de 2 ani de zile la inceput totul era lapte si miere dar dintr-o data s-a schimbat a devenit alta persoana sad.Si Ce as putea face in legatura cu telefoanele alea care mi le-a stricat? ce sa fac sa ii cer bani pe ele? Daca nu imi da bani pe ele eu ce fac, eu i-am dat niste lucruri bune si el le strica.Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi ce as putea face?
Scuzati-ma daca am greseli gramaticale insa m-am grabit.Va rog am nevoie de sfaturile voastre dau funda! si vot tuturor raspunsurilor!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La cat de nesimtit pare, din cate spui, nu mai recuperezi nimic de la el.Te-ai mai si culcat cu el.Esti foarte naiva.

| Alejandra4785 explică (pentru darrio2007):

Stiu si regret crying

| darrio2007 a răspuns (pentru Alejandra4785):

Imi pare rau.Sincer.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tu ai grsit; era suficient unul, cine te-a pus sa ii dai ambele telefoane?

| Alejandra4785 explică (pentru anonim_4396):

Pai eu i-am dat prima data LG acela si acestuia nu ii mergea tachu, mergea decat sa raspunzi si sa inchizi atat si el mi-a spus sa il dau pe celalat ca mi-l da inapoi intr-o saptamana si mi-l a stricat.

| facepalmlol a răspuns:

Cati ani ai?

| BSwwatch a răspuns:

Este inca imatur,avind in vedere reactia lui si stilul de-a aborda dicutia,api faza cu fB-ul si messenge,par chestii destul de copilaresti,si este foarte penibil sa va certati pe tema bunurilor imprumutate unul altuia,nu asa ve-i rezolva problema,cerand-ui banii pe telefoane inapoI,eu as uita de telefoane si odata cu telefoanele si pe el, nu este capat de lume, ai acumulat experienta, ai invatat din greseli ai mai pus o "caramida" pentu experienta de viata care abia a inceput, selectare unu-i baiat o ve-i face cu mai multa bagare de seama!