Buna!
Pai cred ca te-ai gandit bine la ce sa faceti cand iesiti, dar sa stii ca nu poti sa fii impreuna cu o persoana doar dupa o intalnire.Cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit si sa o saruti.Atunci da, vei putea spune ca sunteti impreuna.Chestia cu intrebarea va fi cam jenanta, asa ca sa o saruti va fi mult mai simplu si mai romantic.
Nu e greu sa intrebi o fata daca vrea sa iasa cu tine in oras, mai ales daca stii ca te place.Va zice da fara sa auda toata intrebarea
. Dar poate va intalniti intr-o seara pe afara si o poti intreba atunci.E mai bine decat la telefon sa pe facebook.
Succes!
Pai cu intalnitul pe afara... Cum sa-ti zic... ea sta la inceputul satului si eu dupa mijloc, spre final. deci nu ne vedem prea des.
Apoi ai zis ca sa o sarut, si daca nu-s?
(( asta-i problema.
E posibil sa faca ea primul pas acolo? Deci nu ma intelege gresit, am mai avut iubita, da nu ne-am sarutat, pe cand ea pot sa zic ca are ceva experienta
)
Is intr-o situatie fara speranta?
Si mai adaug ceva daca se poate: deci cu acea prietena suntem destul de apropiati sa zic asa... ne intelgem foarte bine, avem incredere totala unul in altul. pana si cand vorbim ne spunem fratioare sau surioaro ![]()
Acum 3 zile fostul ei(s-au despartit de ceva gen 10 zile) a enervato pe facebook, + i-a dat o conversatie un prieten comun, in care fostul ei o facea,, curv_,, si asa. cand am vazut de n-am crezut ca loi bate pe ala
Dar daca eu o intreb daca a mai enervato si asa mai departe. ar fi bine sau nu? adica sar supara sau i-ar placea sa vada cami pasa? cre ca varianta doi da vreau sa va stiu parerea
acuma ii putin zapacitor, dar asta e
))
Bună Alex. (:
1. de aici reiese că eşti puţin timid. haide, recunoaşte. dacă sunteţi oricum apropiaţi, ea va accepta să meargă cu tine în oraş, dacă nu are alte planuri(ceea ce nu cred). când o prinzi liberă, intră în vorbă cu clasicul,, salut, ce mai faci?", apoi, după ce schimbaţi 4-5 vorbe, întreab-o dacă i-ar plăcea să iasă cu tine la un suc. şi aşa vă puteţi cunoaşte mult mai bine. enumeră-i avantajele, o vei face să accepte.
2. mm... cred că va fi puţin prea rapid. încearcă să te apropii subtil de ea, fă-o să înţeleagă că tu chiar simţi ceva pentru ea, dar nu exagera cu asta. repet, încearcă să fii un pic mai "misterios". deci,după această întâlnire n-o întrebi nimic. când vă despărţiţi, spune-i că te-ai simţit bine, apoi pup-o pe obraz (eh, haide!) şi du-te. aşteaptă momentul potrivit. dacă şi ea se apropie încet-încet de tine, înseamnă că te place. ATUNCI ACŢIONEAZĂ!
3. vei părea un băiat căruia îi pasă. aiai, fetelor chiar le place asta
. se simt importante. aşa că n-ar strica să adaugi că o poţi "apăra" dacă este cazul.
Baftă!
Bun deci de adaugat nu-s timid... atata ca nu vreau sa o dau in bara cu ea, imi place chiar mult
Ce drăguţ :-