|

Buna TPU va rog ajutor! am un prieten de 1 an si ceva si vreau sa ma despart de al nu mi mai place de el. el ma iubeste mult si tine la mine iar eu sunt si pr buni eu nu vreau sa se supere pe mine cum sa fac sa ne desp dau funda

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pfff as vrea sa nu mai continuam pentru ca m`am plic d tine laughing nu prea mergerolling on the floor...ii spui :am observat d la un timp ca nu mai esti asa cum am fost la inceput, si sincer si eu nu mai sunt.Nu mai vreau sa continuam asa pentru ca nu`si mai are rostu.Te iubesc si te voi iubii chiar daca de azi nu o sa mai fim imp( baga si tu o vrajeala acolo)laughing:p. uiti iti zic eu ce i-am scris lu` fostul meu prieten:poate ca uh esti fericit ca sunt cu tine si poate ma iubesti dar eu nu simt acelasi lucru si nu vreau sa stau cu tine asa...mai bine ne vedem fiecare de drumu lui poate ne'o fi mai bine si vom pastra o relatzie de prietenie fara sa ne purtam ura unul celuilalt.asta i-am zis:p spune`i si tu tot asalaughing nu stiu sper sa o rezolvi cumva.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! in primul rand sa nu faci prostia sa te duci sa-i spui direct pentru ca ai stat un an si cevaa si ar fi cam greu sa te duci sa-i spui gata stii ceva eu nu mai vreau sa fiu cu tine.sa nu procedezi asa, doar daca erati d 2 saptamani o luna puteai sa te duci,dar asa nu.Tu cand te vezi cu el incearca sa nu te mai comporti asa cum te comportai cu el, incearca sa te distantezi incet cu incet, si ai sa vzi ca daca el observa ca nu mai esti ca la inceput o sa iti zica el primul` ca nu mai vreau sa fie cu tinelaughing:p.Sau daca chiar vrei sa scapi de el ii dai un msj daca nu ai curajul sa-i spui in fata si ii spui:Ai fost pentru minee ceea ce am vrut sa am, te-am iubit si inca te iubesc dar as vrea sa nu mai continuam( si ii spui motivu`) pentru ca desigur este un motiv nu? si gata cred ca o sa inteleaga:p.Hydi succesc.vzi ce facii:* ti pop:* funda daca te-am ajutat cu ceva!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Succes* scuzetongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Pai motivul este ca m-am plictisi de el laughing sa-i zic astarolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ok iti multumesc laughing:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Puteti vorbi despre asta si sa'i spui simplu ca nu mai simti nimic pentru el...si ca ai vrea sa ramenti prieten, dar fara ai rani sentimentele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează