(((((((((
((((((((( vesnica problema:dragostea
vesnica problema:dragostea
 intr-o seara m`am enervat si i-am inchis telefonul in nas. s`a suparat iar a 2a zi a zis ca vrea sa ne vedem.infine ne-am vezut si mi-a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna ca eu fac ce vreau ca el.(adevaru` e ca asa este.eu stiind ca tine la mine faceam tot ce vroiam eu ca el stiind ca nu se va desp de mine). faza e ca eu nu inteleg.imi zicea ca sa ne desp si plangea in acelash timp spunandu`mi ca ma iubeste si m`a va iubi mereu dar numai poate fi cu  mine
intr-o seara m`am enervat si i-am inchis telefonul in nas. s`a suparat iar a 2a zi a zis ca vrea sa ne vedem.infine ne-am vezut si mi-a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna ca eu fac ce vreau ca el.(adevaru` e ca asa este.eu stiind ca tine la mine faceam tot ce vroiam eu ca el stiind ca nu se va desp de mine). faza e ca eu nu inteleg.imi zicea ca sa ne desp si plangea in acelash timp spunandu`mi ca ma iubeste si m`a va iubi mereu dar numai poate fi cu  mine . au trecut deja 2 zile de cand nu am mai vbt deloc ca el.stiu ca si lui ii e foarte foarte greu fara mine
. au trecut deja 2 zile de cand nu am mai vbt deloc ca el.stiu ca si lui ii e foarte foarte greu fara mine ((nu stiu ce sa fac.eu ma gand ca poate mama lui i`a pus vreo conditie.sau poate s`a dus la o femeie care se ocupa cu farmece sta ca ea in bloc
((nu stiu ce sa fac.eu ma gand ca poate mama lui i`a pus vreo conditie.sau poate s`a dus la o femeie care se ocupa cu farmece sta ca ea in bloc ma gand si la asta
ma gand si la asta insa numai stiu ca sa fac
insa numai stiu ca sa fac (mi`e atat de greu fara el.inainte poate nu tineam asa la el dar de cand ne-am desp simt ca sunt goala p dinauntru
(mi`e atat de greu fara el.inainte poate nu tineam asa la el dar de cand ne-am desp simt ca sunt goala p dinauntru ce ati zice sa fac? mama a zis sa nu-l sun.sa nu vb ca el si daca ma suna sa nu`i raspund...(app intr-un msj mi-a zis ca nici legatura nu vrea s`o mai tinem)asadar? imi puteti da niste sfaturi? va rog chiar simt ca numai pot
  ce ati zice sa fac? mama a zis sa nu-l sun.sa nu vb ca el si daca ma suna sa nu`i raspund...(app intr-un msj mi-a zis ca nici legatura nu vrea s`o mai tinem)asadar? imi puteti da niste sfaturi? va rog chiar simt ca numai pot (
(					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Pai probabil ca mama lui stia ca el iti face toate poftele si nu a fost de acord. Eu daca as fi mama baiatului ala as face la fel. Si tu nu trebuia sa profiti ca te iubeste farte mult, acum el, se simte asa pentru ca crede ca l-ai folosit. Parerea mea, fundita daca e bun raspunsul.